ALEGERI LOCALE 2020. Daneș face radiografia „dreptei”:Candidatul Ciucu nu reprezintă acest dezideratFostul USR-ist, Mihai Daneș, actualmente candidat independent pentru fotoliul de primar al Sectorului 6, a prezentat vineri o radiografie a candidaților „de dreapta” de pe eșicherul politic la nivel de sector. Cunoscut pentru criticile aduse lui Ciprian Ciucu, Daneș susține, cu două zile înainte de deschiderea procesului de vot, că Ciprian Ciucu - candidatul PNL-USR „nu îi reprezintă pe adevărații USR-iști”, așa cum dorește să se promoveze și că mai degrabă „nepotismele” și „privilegiile” îl caracterizează pe candidatul „dreptei” la alegerile locale. 

ALEGERI LOCALE 2020. Danes face radiografia „dreptei”:Candidatul Ciucu nu reprezinta acest deziderat
ALEGERI LOCALE 2020. Daneș face radiografia „dreptei”:Candidatul Ciucu nu reprezintă acest deziderat

„Dragi prieteni, stimați alegători,
În acestă campanie ați văzut că un independent are puterea de a se lupta de la egal la egal cu partidele politice. Ați văzut cât de deranjați au fost contracandidații de activitatea mea, recurgând la atacuri pe bandă rulantă, atât din dreapta, prin vocea candidatului PNL, Ciprian Ciucu cât și din stânga, din partea doamnei Firea. În plus, după toate dezvăluirile apărute în această perioadă, după ce am văzut cum candidatul Ciucu și-a angajat rudele în mai multe instituții ale statului, pot spune că decizia mea de a candida și de a-i reprezenta pe adevărații USR-iști a fost cea corectă.
Când am fondat USR, împreună cu Nicușor Dan, am spus că vrem " o altfel de politică", fără nepotisme, fără privilegii, cu respectarea strictă a principiilor care au stat la baza formarea USR.
Candidatul Ciucu nu reprezintă acest deziderat. M-am bătut atâția ani cu PSD-ul, am fost singurul care am făcut o opoziție dură primarului Mutu și consider că pot schimba administrația Sectorului 6. Fără compromisuri, fără USL sau alte alianțe nefirești, fără nicio deviere de la principiile noastre.
Vă aștept pe 27 septembrie la vot. Adevărații USR-iști nu se abat de la principii!
Adevărații USR-iști votează Daneș!”, a scris Mihai Daneș pe pagina sa de socializare. 

CITEȘTE ȘI ALEGERI LOCALE 2020. Ce mesaj puternic a transmis primarul Mutu, înaintea votului de duminică

ALEGERI LOCALE 2020. Primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, a transmis tuturor alegătorilor din sector un mesaj puternic, joi după-amiază, chiar de pe pagina sa de socializare. Edilul spune, pe scurt, că nu va răspunde jocurilor „murdare" făcute de candidatul „de dreapta" și că va lăsa locuitorii Sectorului 6 să evalueze avantajele proiectelor pe care administrația locală le-a implementat în ceea ce privește reabilitarea termică a blocurilor și reamenajarea spațiilor verzi, precum și pregătirea în bune condiții a școlilor în vederea desfășurării alegerilor locale. Detalii, AICI. 

ALEGERI LOCALE 2020. „Dragi prieteni, campania electorală se apropie de final. Din păcate, au început atacurile murdare, minciunile și intoxicările. Eu îmi văd de lucrările din sector, de reabilitarea blocurilor, de amenajarea spațiilor verzi, de pregătirea școlilor și a secțiilor de votare astfel încât dumneavoastră, cetățenii sectorului nostru, să fiți mulțumiți. Văd că un candidat mă acuză de apariția unor materiale negative. Domnule candidat, căutați în rândul partidelor de dreapta pentru că acolo veți găsi vinovații. Aveți toate pârghiile necesare să o faceți. Nu aruncați minciuni la adresa mea pentru că nu este fair-play. Eu am prezentat doar ce am făcut înb acești patru ani și nu v-am atacat niciodată. Eu știu că oamenii vor să vadă proiecte concrete, vor să vadă o bună administrație și nu politică. Dragi prieteni, vă salut cu gânduri bune, să aveți o zi minunată și baftă tuturor candidaților!”, a spus primarul Gabriel Mutu pe pagina sa de Facebook. 

Citește și ALEGERI LOCALE 2020. Mihai Daneș, drept la replică pentru Ciprian Ciucu: „Hoțul strigă hoții!"

ALEGERI LOCALE 2020. Candidatul independent la Primăria Sectorului 6, Mihai Daneș, îi dă replică contracandidatului său, liberalul Ciprian Ciucu, în urma unei postări pe care acesta a avut-o pe pagina sa de socializare. „Hoțul strigă hoții" spune acum Daneș despre Ciucu, plecând de la exemplul recent că liberalul și-a angajat mama în posturi cheie din administrația publică, femeia având și un accident auto cu mașina instituției pentru care nu a plătit daunele cauzate. Scandalurile dintre Daneș și Ciucu s-au acutizat în ultimul timp, primul numindu-l pe cel de-al doilea chiar „neofit șchiop al politicii din Sectorul 6" și nu numai.

CITEȘTE ȘI Tensiuni mari din cauza candidatului "de dreapta" la Primăria Sectorului 6. Ce acuzaţii sunt

ALEGERI LOCALE 2020. Mai multe tensiuni au avut loc, în aceste zile, în interiorul alianţei PNL-USR din cauza candidatului "de dreapta" la Primăria Sectorului 6, Ciprian Ciucu. În urma dezvăluirilor din presă referitoare la sponsorii campaniei electorale a lui Ciucu, conducerea partidului s-a arătat dezamăgită, cerând ca finanţatorii dubioşi să fie eliminaţi din formaţiunea politică. Detalii, aici. 

ALEGERI LOCALE 2020. Primarul Mutu: Este extrem de important să vă simţiţi în siguranţă

ALEGERI LOCALE 2020. Primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, a anunţat că autoritatea locală a luat măsuri suplimentare de protecţie în vederea desfăşurării alegerilor locale pentru primari, în data de 27 septembrie 2020. Conform edilului, fiecare participant la vot va primi GRATUIT mască de protecţie, mănuşi de unică folosinţă şi gel dezinfectant, toate materialele fiind puse la dispoziţie în cadrul corturilor tehnice amplasate la intrarea în secţiile de votare.

Etichete: alegeri locale 2020, ciprian ciucu, mihai danes, PNL, Sectorul 6, usr

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE