ALEGERI LOCALE 2020. Mihai Daneș, drept la replică pentru Ciprian Ciucu: „Hoțul strigă hoții!”ALEGERI LOCALE 2020. Candidatul independent la Primăria Sectorului 6, Mihai Daneș, îi dă replică contracandidatului său, liberalul Ciprian Ciucu, în urma unei postări pe care acesta a avut-o pe pagina sa de socializare. „Hoțul strigă hoții” spune acum Daneș despre Ciucu, plecând de la exemplul recent că liberalul și-a angajat mama în posturi cheie din administrația publică, femeia având și un accident auto cu mașina instituției pentru care nu a plătit daunele cauzate. Scandalurile dintre Daneș și Ciucu s-au acutizat în ultimul timp, primul numindu-l pe cel de-al doilea chiar „neofit șchiop al politicii din Sectorul 6” și nu numai. 

ALEGERI LOCALE 2020. Mihai Danes, drept la replica pentru Ciprian Ciucu: „Hotul striga hotii!”
ALEGERI LOCALE 2020. Mihai Daneș, drept la replică pentru Ciprian Ciucu: „Hoțul strigă hoții!”

ALEGERI LOCALE 2020. Recent, presa a dezvăluit faptul că mama lui Ciprian Ciucu, candidat liberal pentru fotoliul de primar al Sectorului 6, a fost angajată în mai multe posturi în administrația publică, în plină pandemie. De aici, nu a mai fost decât un pas ca ceilalți contracandidați să pună la îndoială sinceritatea pe care Ciucu o afișează public, în campania electorală.  

„Contracandidatul meu de dreapta, domnul Ciprian Ciucu, și-a permis, într-o postare pe pagina sa publică de Facebook, să aducă numeroase injurii și cuvânte defăimătoare la adresa mea, un gest incalificabil pentru o persoană care se dorește a fi un model de integritate.
Acesta mă face, citez „om de nimic, iepure, laș, mincinoși, fără onoare" și multe altele. Pe lângă gravitatea afirmațiilor domnului candidat, nu pot să nu remarc paradoxul și ridicolul situației în care a intrat Ciprian Ciucu de unul singur.
Știți vorba din popor: „Hoțul strigă hoții". Nu cred că există o situație mai potrivită pentru relevarea acestei zicale. Astfel:
Domnul candidat, cel care folosind-se de influența pe care o are, trebuie să angajeze rudele la stat, în funcții publice îmi spune mie că sunt un om de nimic (n.r. - articolul Nepotism liberal în familia lui Ciprian Ciucu: Mama sa, angajată la stat, în plină pandemie)
Domnul candidat, cu interes, legături și încrucișări cu oameni din lumea interlopă, care le face aceste jocuri, îmi spune mie iepure: n.r. - articolul https: //www.stiripesurse.ro/valentin-radulescu-alias-vali ...
Domnul candidat, care mușamalizează un accident cu un autovehicul condus ilegal, soldat cu pagube materiale serioase suportate de către stat, adică din buzunarul contribuabilului, îmi spune mie că sunt laș, minciuni și fără onoare: n.r. - articolul ACCIDENT AUTO, mușamalizat. Mama lui Ciprian Ciucu a blocat o oră circulația tramvaiului 41 VIDEO
La fel de ridicol și paradoxal este că domnul candidat mă acuză de o presupus înțeles cu actualul Primar al Sectorului 6, domnul Gabriel Mutu, al cărui principal contracandidat din partea dreptei am fost în 2016, atunci când locuitorii Sectorului 6 mi-au acordat 22 430 voturi, obținând locul 2, după actualul primar: articolul https: //www.hotnews.ro/stiri-alegeri_locale_2016-21069330 ...
Vă las pe dvs., cei care pe 27 Septembrie veți merge la vot, să judecați cine sunt mai bine principii dreptei. Eu, un profesor universitar, cu o educație solidă, o experiență incontestabilă atât în administrație cât și în lupta politică pe care am dus-o mereu cu demnitate și onoare, sau un oportunist, un om cu două fețe, care a migrat prin parte, călcând orice principiu în schimbul avantajelor personale.
Este oare acest individ demn să reprezinte forțele de dreampta, în lupta noastră pentru dreptate, adevărat și integrat pe frontul din Sectorul 6?”, a scris Mihai Daneș pe pagina sa de facebook. 

Citește și ALEGERI LOCALE 2020. Daneş despre Ciucu: "Neofit şchiop al politicii din Sectorul 6"

ALEGERI LOCALE 2020. Se ascut cuţitele în lupta pentru Primăria Sectorului 6. Candidatul independent Mihai Daneş (fost USR) oferă pe pagina sa de socializare detalii din întâlnirea pe care a avut-o recent cu candidatul PNL, Ciprian Ciucu, şi explică cum şi-au împărţit partidele de dreapta sfere de influenţă pentru aranjarea jocului politic. "Bineînțeles că ai crezut că ți se cuvine ca eu să renunț în orice moment la candidatura mea și să iți pun pe tavă simpatia capitalizata de mine. Sper că în acele momente te uitai foarte sincer în ochii lui celor de la USR și le făceai promisiuni, că doar asta înseamnă politicianism", a scris Daneş pe Facebook. Amănunte, aici. 

CITEȘTE ȘI Fost candidat USR la Sectorul 6 detaliază „culisele" votului de dreapta: „Ciucu este un fake-news"

ALEGERI LOCALE 2020. Chestiunea care se petrece la Primăria Capitalei, legat de candidatura lui Nicușor Dan, care este un independent sprijinit de forțele de dreapta politice, se regăsește într-o oarecare măsură și la Primăria Sectorului 6 din București, ceea ce demonstrează că USR, în esență, este o formațiune politică fără principii clare, construită artificial de statul paralel și al unor ONG-uri dubioase, care propulsează pe post de "oameni curați" și care vor să reformeze țara, dar care ascund "în dulap" destui "scheleți", la bază dovedindu-se a fi oameni corupți, cu afaceri cu statul, branșați la banul public, scrie Mihai Daneș, fost USR-ist care acum candidează independent la Primăria Sectorului 6. Detalii, aici. 

Etichete: alegeri locale 2020, ciprian ciucu, hotul striga hotii, mihai danes, PNL, replica, Sectorul 6

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE