ALEGERI LOCALE 2020. Primarul Gabriel Mutu (PSD) "l-a lăsat mut" pe Ciprian Ciucu - candidat PNLALEGERI LOCALE 2020. Primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu (PSD) şi contracandidatul său la alegerile locale din această vară, Ciprian Ciucu (PNL) au participat, vineri, la o dezbatere pe teme politice şi administrative referitoare la sectorul la care ambii râvnesc. Confruntarea a fost, de departe, în favoarea actualului primar, Gabriel Mutu, care l-a lăsat fără replică pe Ciprian Ciucu în timpul intervenţiei. 

ALEGERI LOCALE 2020. Dezbaterea între Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6 (PSD) şi contracandidatul PNL la alegerile locale, Ciprian Ciucu, s-a desfăşurat vineri seară în cadrul unei emisiuni RealitateaPlus. 

Cu trei luni înainte de a cere votul cetăţenilor, precampania pentru alegerile locale din iunie 2020 a început în forță la Sectorul 6, printr-un duel televizat, ce l-a lăsat mut pe unul dintre contracandidați.

ALEGERI LOCALE 2020. Practic, Ciprian Ciucu, candidatul PNL la funcția de primar al Sectorului 6 al Municipiului București a părut depășit de dialogul cu primarul în funcție, Gabriel Mutu, la o emisiune în direct, de la Realitatea Plus.

Nici măcar temele legate de administrația publică nu l-au ajutat pe fostul consilier general, care s-a fâstâcit atunci când Mutu i-a atras atenția că nu știe ce străzi sunt în sectorul pe care dorește să-l conducă.

ALEGERI LOCALE 2020. Se pare că, cel puțin la București, partidele de dreapta țin greu pasul cu experiența acumulată de primarii în funcție. Gabriel Mutu a fost reconfirmat pentru un o nouă candidatură la Primăria Sectorului 6 de către Organizatia PSD Sector 6 pe data de 22 ianuarie 2020. Detalii, aici. 

Citeşte şi ALEGERI LOCALE 2020. Gabriel Mutu (PSD), de 2 ori mai multe voturi decât următorul competitor USR

ALEGERI LOCALE 2020. Un sondaj realizat de Centrul de Sociologie Regională şi Urbană (CURS), atât la nivelul Sectorului 6, cât şi la nivelul municipiului Bucureşti, arată că în cazul în care ar avea loc alegeri locale, bucureştenii l-ar vota pe actualul primar de sector, Gabriel Mutu (PSD), într-un procent de două ori mai mare decât următorul competitor clasat, Alexandru Gâdiuţă (USR). De asemenea, Gabriela Firea (PSD) ar mai lua un mandat de primar general, având 40% intenţie de vot, în faţa lui Traian Băsescu (PMP) cu zece procente.

ALEGERI LOCALE 2020. Chiar dacă încă nu au fost stabiliţi toţi candidații care se vor regăsi pe buletinele de vot din luna iunie 2020, totuşi se arată o tendință clară cu câteva luni înainte de alegerile locale. 

Potrivit sondajului CURS, Gabriel Mutu, actualul primar al Sectorului 6, este preferatul celor mai mulți cetățeni care au răspuns la întrebări. El este urmat la distanţă considerabilă de reprezentantul USR și apoi de cel al PNL. De remarcat este însă şi numărul destul de mare de cetățeni care încă nu au un preferat.

ALEGERI LOCALE 2020. Astfel, la întrebarea "Dacă duminica viitoare ar fi alegeri locale dvs. cu reprezentantul cărui partid politic ați vota pentru funcția de Primar al Sectorului 6?", 35% din respondenţi l-au nominalizat pe actualul edil, Gabriel Mutu (PSD).

Următorul posibil contracandidat, Alexandru Gâdiuţă (USR PLUS) a primit 17% intenţie de vot, de două ori mai puţin decât ocupantul locului I. Ciprian Ciucu (PNL) este destul de aproape de Gâdiuţă, cu 15% intenţie de vot, următorul clasat fiind Ştefan Flirescu (PMP) cu doar 5%. 

Sondajul a fost realizat în perioada 20 ianuarie - 6 februarie pe un eșantion de 1700 de respondenți la domiciliul acestora. Marja de eroare este de plus/minus 2,4%.

CITEŞTE ŞI Sondaj candidat favorit PMB:Ce procente obţin Gabriela Firea şi Traian Băsescu la Primăria Capitalei

Etichete: ciprian ciucu, dezbatere electorală, Gabriel Mutu, realitatea plus, Sectorul 6

0/2 COMENTARII
KUMAH JAMES
10 mar 19:01
+0
VOTURI
-0
Obținerea unui împrumut legitim au fost întotdeauna o problemă uriașă Pentru atât de mulți clienți care au nevoi financiare. Problema creditului necorespunzător și a garanțiilor sunt ceva de care clienții sunt întotdeauna îngrijorați atunci când solicită un împrumut de la un creditor legitim. Dar MIDLAND CREDIT FIRM a făcut această diferență în industria creditelor. MIDLAND CREDIT FIRM a fost acreditat de consiliul organizației de creditare pentru a acorda împrumuturi clienților locali și internaționali cu o dobândă de 3%. Ni s-a oferit privilegiul de a răspunde nevoilor dvs. financiare. Problema creditului nu ar trebui să te împiedice să obții împrumutul de care ai nevoie.

Serviciile noastre includ următoarele: -
* Împrumuturi pentru investitori
*Consolidarea datoriilor
* Ipoteca a doua
* Împrumuturi de afaceri
*Imprumuturi personale
* Împrumuturi internaționale

Fără securitate socială și fără cec de credit, 100% garanție. Tot ce trebuie să faceți este să ne anunțați exact ce doriți și cu siguranță vom face ca visul dvs. să devină realitate. MIDLAND CREDIT FIRM spune DA atunci când băncile dvs. spun NU. În sfârșit, finanțăm o firmă de împrumuturi la scară mică, intermediari, instituții financiare la scară mică pentru că avem capital nelimitat. Pentru detalii suplimentare despre cumpărarea unui împrumut de la noi: Răspundeți imediat la acest e-mail: midland.credit2@gmail.com

Nume companie: MIDLAND CREDIT HOME
Email companie midland.credit2@gmail.com
ID companie NMLS: 315276.
Site-ul companiei: midlandcreditonline.com

Motto: Investiția pentru generații.
Susan Benson
07 mar 20:16
+0
VOTURI
-0
Bună ziua doamnelor și domnilor.
Numele meu este Susan Benson, sunt creditor și, de asemenea, consultant financiar. Dacă aveți nevoie de stabilitate financiară, sunt persoana potrivită pentru a contacta, nu doar împrumut bani, dar dau și sfaturi financiare oricui. Prioritatea mea cea mai importantă este stabilitatea dvs. financiară, nu ezitați să-mi trimiteți mesaje și voi fi la dispoziția dvs. 24 de ore.

Dacă aveți nevoie urgentă de consolidare financiară, sunt persoana potrivită pentru a contacta, acordez tot felul de împrumuturi, fie că este vorba de împrumut personal, împrumuturi comerciale sau aveți nevoie de un împrumut din orice alte motive, vă sfătuiesc să contactați firmă prin {Email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com sau Trimiteți-mi mesaj direct pe WhatsApp prin: +447903159998} și primiți un răspuns într-o clipă.

Firma mea este o firmă globală de servicii financiare angajată să vă ajute să vă îmbunătățiți succesul financiar pe termen lung.

Caracteristici și beneficii;
✓ Puteți solicita un împrumut oricând, oriunde.
✓ Puteți împrumuta de la 1.000 de euro la 20 de milioane de euro.
✓ Primește-ți împrumutul în 24 de ore.
✓ Rata dobânzii considerabile de 3,0%.
✓ Aveți șansa de a selecta data rambursării, fie săptămânal, lunar sau anual, pe o durată de 1-30 ani.
✓ Aplicație simplă online.
✓ Orientare și expertiză personalizată.
✓ Consiliere financiară.

Ați fost atât de dificil să obțineți un împrumut de la băncile locale sau de la alte institute financiare? Și v-ați îngrijorat că nu veți putea obține un împrumut? nu vă faceți griji mai mult, deoarece compania mea a ajutat numeroase persoane și organizații care se confruntă cu dificultăți financiare în întreaga lume. Când aplicați cu noi, aplicați cu o companie de încredere care are grijă de nevoile dvs. de finanțare. Vei fi îngrijit de-

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE