ALEGERI LOCALE 2020. Surpriză de proporții, pregătită primarului Mutu, înainte de votul de duminicăPrimarul Sectorului 6, Gabriel Mutu (PSD), a primit o surpriză de proporții din partea colegilor mai tineri din partid. Aproximativ 100 de tineri de la TSD Sector 6 au cântat și au dansat pe ritmurile Jerusalema, în mai multe parcuri din sector, reabilitate și modernizate în timpul mandatului lui Mutu. Imaginile s-au viralizat rapid pe paginile de socializare, fiind distribuite inclusiv de edilul Sectorului 6 pe contul său de Facebook. 

ALEGERI LOCALE 2020. Surpriza de proportii, pregatita primarului Mutu, inainte de votul de duminica
ALEGERI LOCALE 2020. Surpriză de proporții, pregătită primarului Mutu, înainte de votul de duminică

„Dorim să continuăm împreună proiectele de dezvoltare ale Sectorului 6, iar acesta este mesajul pe care noi vrem să îl transmitem mai departe. Imaginile au fost filmate, timp de o săptămână, cu aproximativ 100 de tineri inimoși, în mai multe parcuri din Sectorul 6, toate modernizate la noi standarde de calitate de către actualul primar. Așa cum domnul primar a susținut în repetate rânduri, mișcarea în aer liber înseamnă sănătate, iar pentru acest deziderat au fost implementate mai multe proiecte de succes la noi în sector”, a explicat Eduard Paul Simion, șeful TSD Sector 6 și TSD București, cel care a coordonat organizarea acestui flashmob în parcurile Drumul Taberei, Crângași și Marin Preda. 

"Jerusalema" este o melodie a DJ-ului sud-african și producătorului de discuri Master KG, cu vocalistul sud-african Nomcebo care dă o stare de spirit surprinzătoare celor care o ascultă. 

Piesa a fost înregistrată pe 11 august 2019 și, după ce a fost postată pe rețelele de socializare, a primit rapid aprecieri pozitive din partea fanilor, viralizându-se în ritm alert pe internet. 

VEZI AICI Care sunt prioritățile din noul mandat al primarului Mutu și cum se va dezvolta Sectorul 6

ALEGERI LOCALE 2020. Sunt și am fost toată viața un om al faptelor. Ca politician, am fost mereu atras de lucruri concret, am propus în permanență proiecte realizabile și am urmărit îndeaproape finalizarea lor. Apoi, ca Primar, am avut șansa să mă pot implica activ, să pun umărul la rezolvarea problemelor cu care s-au confruntat locuitorii Sectorului 6, a declarat edilul Sectorului 6 care a prezentat detalii concrete privind prioritățile investiționale ale noului mandat, precum și modalitatea în care se va dezvolta Sectorul 6 în perioada următoare. Detalii, AICI. 

Citește și ALEGERI LOCALE 2020. Ce mesaj puternic a transmis primarul Mutu, înaintea votului de duminică

ALEGERI LOCALE 2020. Primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, a transmis tuturor alegătorilor din sector un mesaj puternic, joi după-amiază, chiar de pe pagina sa de socializare. Edilul spune, pe scurt, că nu va răspunde jocurilor „murdare" făcute de candidatul „de dreapta" și că va lăsa locuitorii Sectorului 6 să evalueze avantajele proiectelor pe care administrația locală le-a implementat în ceea ce privește reabilitarea termică a blocurilor și reamenajarea spațiilor verzi, precum și pregătirea în bune condiții a școlilor în vederea desfășurării alegerilor locale. Amănunte, aici. 

Etichete: alegeri locale 2020, Gabriel Mutu, jerusalema, parcurile din sectorul 6, Sectorul 6, TSD Sector 6

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE