ALEGERI LOCALE 2020. Primarul Mutu: Este extrem de important să vă simţiţi în siguranţăALEGERI LOCALE 2020. Primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, a anunţat că autoritatea locală a luat măsuri suplimentare de protecţie în vederea desfăşurării alegerilor locale pentru primari, în data de 27 septembrie 2020. Conform edilului, fiecare participant la vot va primi GRATUIT mască de protecţie, mănuşi de unică folosinţă şi gel dezinfectant, toate materialele fiind puse la dispoziţie în cadrul corturilor tehnice amplasate la intrarea în secţiile de votare. 

ALEGERI LOCALE 2020. "Primăria Sectorului 6 acţionează proactiv în tot ceea ce înseamnă siguranţa membrilor comunităţii pentru a participa la scrutinul din data de 27 septembrie. În acest sens, Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă a adoptat Hotărârea nr.12/18.08.2020 cu privire la suplimentarea măsurilor generale de protecţie pe care autoritatea locală le va implementa pe durata desfăşurării scrutinului electoral, din timpul pandemiei. 

Este extrem de important, ca toţi cei care participă la acest scrutin să fie în siguranţă şi. în acest sens, s-a decis să avem la toate centrele de votare de pe raza Sectorului 6 corturi tehnice prin intermediul cărora vom distribui participanţilor la procesul electoral măşti medicinale, mănuşi de unică folisinţă şi dezinfectant în doze individuale", a anunţat edilul Sectorului 6, Gabriel Mutu, în cadrul intervenţiei de luni la "Ora primarului". 

ALEGERI LOCALE 2020. Corturile sunt albe, au o suprafață de 3/3 metri și o înălțime de 2,7 metri, fiind suficient spațiu, astfel încât să fie respectată distanțarea fizică și toată lumea să fie în siguranță.

Serviciile sunt asigurate de personal calificat aparţinând Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, echipat corespunzător şi instruit optim în acest sens. 

"Este foarte important ca atunci când dumneavoastră veniţi la centrul de vot să primiţi aceste materiale sanitare astfel încât atunci când accesaţi secţia de votare să aveţi asupra dvs masca medicinală aşezată pe faţă şi pe nas, aşa cum indică şi legea şi, bine-nţeles, să aveţi garanţia că nu atingeţi obiecte. De aceea vă punem la dispoziţie aceste mănuşi de unică folosinţă şi după ce veţi proceda la votul în sine, cu acel dezinfectant să vă dezinfectaţi şi să aruncaţi mănuşile în coşurile de gunoi special amplasat şi să părăsiţi centrul de votare în deplină siguranţă", a completat edilul. 

ALEGERI LOCALE 2020. În Sectorul 6, sunt 45 de centre de votare, cu 239 de secții. 329.332 de cetățeni români și 1.126 de cetățeni străini sunt înregistrați pe listele electorale.

Etichete: alegeri locale 2020, cort tehnic, corturi tehnice, Gabriel Mutu, gel dezinfectant, masti de unica folosinta, Sectorul 6

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE