ALEGERI LOCALE. Băsescu: "Aşa cum sunt lucrurile acum în PNL, stânga câştigă tot Bucureştiul"ALEGERI LOCALE. Liderul Mişcării Populare, Traian Băsescu, a declarat, joi seara, că liberalii nu au cum să câştige Primăria Capitalei, iar, aşa cum stau lucrurile acum în PNL,  stânga va câştiga tot Bucureştiul. 

Traian Basescu
Traian Băsescu

ALEGERI LOCALE. "Este exclus să câştige Primăria Capitalei. Aşa cum sunt lucrurile acum în PNL, stânga câştigă tot Bucureştiul, şi sectoare şi Primăria Capitalei. Stânga plus ALDE", a spus Traian Băsescu, la România TV. 

"E cam devreme să ne gândim la o victorie la Primăria Capitalei. Obiectivul meu e ca PMP să obţină 10-12%,  a mai arătat Băsescu.

ALEGERI BUCUREŞTI. PSD urmează să-şi anunţe săptămâna viitoare candidaţii pentru primăriile din Bucureşti. Gabriela Firea a declarat, joi, că, în prezent, este prima opțiune pentru Primăria Capitalei, dar nu singura. 

Comitetul Executiv Național al PSD va stabili candidatul PSD la Primăria Capitalei săptămâna viitoare, în urma unui nou sondaj comandat de președintele partidului, Liviu Dragnea.

"Liviu Dragnea a solicitat încă o cercetare sociologică extinsă pentru a avea rezultate complete și în weekend vom avea rezultatul acestei analize și cel mai probabil la sfârșitul săptămânii viitoare va fi convocat un Comitet Executiv Național în care aceste rezultate vor fi prezentate și analizate și pe baza lor se va lua o decizie politică. Din acel moment, vom putea să vorbim despre candidatul PSD, pentru că acum sunt prima opțiune, dar nu singura", a declarat Gabriela Firea.

 

 

Etichete: alegeri bucuresti, PNL, psd, Traian Băsescu

0/1 COMENTARII
primarele
11 Mar 08:05
+0
VOTURI
-0
Poa' sa castige si Obi Wan Kenobi si tot degeaba la halul in care a fost adus dupa '90 rahatul asta de oras de toti incompetentii pusi mot in varf la primarie!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE