ALEGERI LOCALE BUCUREŞTI 2016. UNPR a aprobat candidaţii la primăriile de sectorALEGERI LOCALE BUCUREŞTI 2016. Organizația UNPR a Municipiului București a aprobat astăzi, 02.03.2016, în cadrul ședinței Biroului Politic Permanent, principalele acțiuni și etape în vederea participării la alegerile locale din iunie 2016, anunţă preşedintele UNPR Bucureşti, Neculai Onţanu. 

ALEGERI LOCALE BUCURESTI 2016. UNPR a aprobat candidatii la primariile de sector
ALEGERI LOCALE BUCUREŞTI 2016. UNPR a aprobat candidaţii la primăriile de sector

ALEGERI LOCALE BUCUREŞTI 2016. Conform sursei citate, etapele stabilite pentru ALEGERILE LOCALE DIN BUCUREŞTI în 2016 sunt următoarele:
ALEGERI LOCALE BUCUREŞTI 2016. Etapa I: aprobarea candidaților propuși pe listele organizațiilor de partid ale UNPR de la sectoare, înscriși pe listele de militanți care vor participa la alegerile pentru consiliile locale. Conform aprobării Biroului Politic Permanent al Municipiului București, la fiecare sector, în baza competiției interne, au fost desemnate 50 de persoane pentru a fi selectate ca și candidați pe listele de consilieri.

ALEGERI LOCALE BUCUREŞTI 2016. Ilie Năstase ar putea fi candidatul UNPR pentru Primăria Capitalei

ALEGERI LOCALE BUCUREŞTI 2016. Secretarul general adjunct al UNPR, senatorul Ion Toma, a afirmat, vineri seară, într-o conferinţă de presă, că partidul pe are îl reprezintă va candida singur la alegerile locale în Capitală, iar una dintre variantele "câştigătoare" pentru Bucureşti este cea a senatorului UNPR Ilie Năstase.

ALEGERI LOCALE BUCUREŞTI 2016. Astfel, din cei 50 de candidați propuși de fiecare sector în parte, Biroul Politic Permanent al Municipiului București a aprobat efectiv lista de candidați conform legii la fiecare sector, în funcție de numărul stabilit prin legea electorală, precum și un spor de 50% pentru asigurarea supleanților, anunţă UNPR într-un comiunicat de presă. 

ALEGERI LOCALE BUCUREŞTI 2016. Etapa II: desemnarea în termen de maximum 14 zile a candidatului la Primaria Capitalei și a candidaților la primăriile de sector.

ALEGERI LOCALE BUCUREŞTI 2016. Etapa III: aprobarea candidaților de consilieri în cadrul Consiliului General al Municipiului București cu respectarea acelorași criterii ca și în cazul consilierilor locali și a opțiunilor candidatului la funcția de primar general.

ALEGERI LOCALE BUCUREŞTI 2016. Totodată, Biroul Politic Permanent a stabilit ca Vasile Gherasim, vice-președinte al Organizației UNPR a Municipiului București, să coordoneze Departamentul de Strategie și Relatii Mass-Media.

Etichete: ALEGERI LOCALE BUCUREŞTI 2016., Bucureşti, candidati UNPR primarii de sector, UNPR

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE