ALEGERI LOCALE. Gabriela Firea: Bucureştenii nu-şi mai doresc un independent la Primăria CapitaleiALEGERI LOCALE 2016.  Senatorul PSD Gabriela Firea a declarat că nu ține neapărat să fie candidatul social-democraţilor pentru Primăria Capitalei și dacă va fi propusă altă persoană, ea o va susține în campania electorală.

Gabriela Firea
Gabriela Firea
Foto: gandul.info

ALEGERI LOCALE 2016. "La sfârșitul lunii februarie se finalizează cercetările sociologice, iar la începutul lunii martie va exista decizia politică. În cazul acestor alegeri au fost ezitări în privința candidaturilor, mă refer aici la celelalte formațiuni politice, dar la PSD a fost propunerea făcută de câțiva colegi de-ai mei de a mă implica eu în campanie.

Eu nu am spus de la început că sunt pregătită sau că doresc acest proiect și, în acest moment, eu le-am transmis colegilor că dacă vor găsi o altă variantă mai bună decât mine, va fi pentru mine nu o ușurare, ci posibilitatea de a continua propriile proiecte și, în masura în care voi putea să fiu utilă, îl voi sprijini pe celălalt candidat", a declarat Gabriela Firea, la B1 TV.

ALEGERI LOCALE 2016 Senatorul PSD a mai precizat că a fost finalizat sondajul privind candidatul potrivit pentru Primăria Generală, iar acum se lucrează la cel privind candidații pentru primăriile de sector.

"La întrebarea dacă și ar dori un independent, cei mai mulți au răspuns că "nu", ci vor un candidat din partea unei formațiuni politice, pe care să îl tragă la răspundere din punct de vedere politic pentru acțiunile sale.

Cred că a contribuit la acest rezultat și faptul că românii nu sunt în extaz după rezultatele guvernării tehnocrate. Au făcut comparații și au văzut că politicienii care au guvernat au avut și ei oameni competenți, profesioniști onești, dar nu toți tehnocrații au trecut de votul publicului. Unii dintre ei chiar au avut gafe impardonabile și au avut exprimări nefericite care i-au făcut pe mulți să se întrebe dacă nu cumva așa și gândesc", a mai susținut Firea.

Conducerea celei mai mari organizaţii PSD din ţară, cea de la Bucureşti, a fost preluată de Gabriela Firea, după ce în urma Consiliului Naţional de marţi, preşedintele PSD Bucureşti (Robert Negoiţă) şi-a dat demisia din partid

Liviu Dragnea a anunţat că senatorul Gabriela Firea este prima opţiune a partidului pentru Primăria Capitalei, dar că decizia finală va fi luată în perioada imediat următoare.

Etichete: alegeri locale 2016, alegeri locale 2016 Bucuresti, Gabriela Firea, psd

0/2 COMENTARII
Fii rea
14 Feb 21:11
+0
VOTURI
-0
Un „independent” ca Oprescu?
vlad
14 Feb 12:37
+0
VOTURI
-0
Wow, exact asta vor sa auda bucurestenii, ca ea nu vrea neaparat sa fie primar.... dar din datorie pt partid si pt oras, isi calca pe suflet si o face. Penibil... bineinteles, toata treaba asta vine din mentalitatea asta ca nu e nimeni de vina si in acelasi timp nimeni nu are pareri clare despre nimic.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE