ALEGERI LOCALE. SONDAJ: Pe cine ar vota bucureştenii la primăriile de sector. Topul candidaţilorALEGERI LOCALE 2016. PSD ar câştiga alegerile în toate cele şase sectoare ale Capitalei, dacă duminica viitoare bucureştenii ar fi chemaţi la urne, relevă un sondaj de opinie Sociopol, realizat în perioada 10-20 martie.

Alegerile locale vor avea loc pe 5 iunie
Alegerile locale vor avea loc pe 5 iunie

ALEGERI LOCALE 2016.  Bucureştenii ar vota în masă cu PSD şi candidaţii social-democraţilor, dacă duminica viitoare ar fi chemaţi la urne. PSD ar câştiga alegerile atât în Consiliul General, cât şi la consillile locale.

SECTORUL 1. În ceea ce priveşte candidaţii la primăriile de sector, dacă săptămâna viitoare bucureştenii ar fi chemaţi la urne, în sectorul 1 aceştia l-ar vota pentru funcţia de primar pe Dan Tudorache (PSD) cu 32%, iar pe locul doi s-ar situa Alexandru Nazare (PNL) 28%. Laura Chiriac este creditată cu 16% din voturi, scrie romaniatv.net.

SECTORUL 2. Dominaţia lui Neculai Onţanu la sectorul doi ar putea să fie oprită de DNA. Onţanu este la cel de-al patrulea mandat de primar în sectorul doi, fiind cel mai longeviv edil. Dacă ar candida, Neculai Onţanu a  câştigat primăria cu 49% din voturi, iar la mare distanţă se situează Mihai Pavel (PSD) cu 12% şi Dragoş Frumosu (ALDE) 11%. Nu se ştie, însă, dacă va mai candida, având în vedere că este urmărit penal de DNA.

SECTORUL 3. Actualul primar al sectorului 3 din Bucureşti, Robert Negoiţă, ar câştiga detaşat competiţia electorală cu un scor de 67% din voturile celor prezenţi la urne. Pe locul doi s-ar clasa Florin Ştefan Vasile (PNL) cu 16%.

SECTORUL 4. Daniel Băluţă de la PSD ar fi noul primar al sectorului 4 dacă s-ar organiza alegeri duminica viitoare. Actualul primar interimar al Capitalei, Răzvan Sava, ar obţine doar 28% din voturi.

SECTORUL 5. Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri locale, 33% dintre cei intervievaţi ar vota cu primarul suspendat Marian Vanghelie. Pe locul doi în preferinţele votanţilor se află Daniel Chiriţă (PSD), cu 30%. Candidatul PNL, Ovidiu Raeţchi, ar obţine 25%.

SECTORUL 6. Locuitorii din Sectorul 6 ar vota în principal cu Gabriel Mutu de la PSD (35%), iar pe locul doi s-ar clasa Ştefan Florescu, candidat independent, care ar obţine 28%. Răzvan Mironescu de la PNL ar aduna 24% din voturi.

Sondajul a fost realizat în perioada 10-20 martie. Marja de eroare este de plus sau minus 3,8% la nivelul fiecărui sector.

Etichete: alegeri bucuresti, alegeri locale 2016, sondaj, sondaj Sociopol

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h