ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Marian Munteanu şi-a lansat CANDIDATURA. Câte SEMNĂTURI a strâns VIDEOFostul lider al studenţilor Marian Munteanu şi-a lansat luni în Piaţa Universităţii candidatura la alegerile parlamentare, afirmând că partidul pe care îl conduce, Alianţa Noastră România, a strâns deja 110.000 de semnături, propunându-şi un scor electoral de 8-12%.

Marian Munteanu
Marian Munteanu
Foto: dcnews.ro

''În acest loc, personal, îmi voi începe în curând acţiunea pentru Bucureşti. (...) Voi candida în acest oraş, (...) vreau să-i asigur pe toţi că dacă acum şase luni, în timpul campaniei pentru Primărie, s-au coalizat toţi împotriva mea pentru a mă opri de la candidatură, de data asta nu mai au nicio şansă'', a declarat Munteanu.

 

El a afirmat că partidul său a strâns deja puţin peste 110.000 de semnături, precizând că nu are dubii că va ajunge la numărul impus de lege.

Munteanu a susţiut că Alianţa Noastră România îşi propune să obţină un scor de 8-12% cu scopul declarat de a opri ''înstrăinarea pământului'', defrişările, jaful şi încercarea de modificare a Constituţiei pentru a permite căsătoria între persoanele de acelaşi sex.

Etichete: alegeri parlamentare, alegeri parlamentaree 2016, alianta noastra romania, Marian Munteanu, partid alianta noastra romania

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE