ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014: Elena Udrea cere ANCHETĂ PARLAMENTARĂ pe tema manualelor şcolareALEGERI PREZIDENȚIALE 2014: Preşedintele PMP, Elena Udrea, a declarat, luni, că formaţiunea sa va solicita, marţi, la Camera Deputaţilor, înfiinţarea unei comisii parlamentare de anchetă care să stabilească motivele pentru care manualele şcolare pentru clasa întâi şi a doua nu au fost încă tipărite.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014: Elena Udrea cere ANCHETA PARLAMENTARA pe tema manualelor scolare
ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014: Elena Udrea cere ANCHETĂ PARLAMENTARĂ pe tema manualelor şcolare

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014:  Elena Udrea a spus, luni, într-o declaraţie de presă, că cere ACL să sprijine acest demers, anunță realitatea.net.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014:  Întrebată dacă PMP va susţine moţiunea simplă pe Educaţie anunţată de ACL, Udrea a răspuns: "Vom susţine o moţiune simplă pe Educaţie şi în acelaşi timp cerem anchetă parlamentară pentru a se vedea din ce motiv nu au fost tipărite la timp abecedarele, manualele pentru copii de clasa întâi şi a doua".

CITEȘTE ȘI: ACL cere demisia ministrului Educației, Remus Pricopie

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014: "Avem, desigur, solicitarea către cei din ACL să susţină cererea nostră de a iniţia o comisie de anchetă parlamenară pentru a vedea de ce a apărut atât de târziu licitaţia pentru tipărirea manualelor", a adăugat Udrea.

Etichete: acl, an școlar 2014-2015, anchetă parlamentară, Elena Udrea, manuale şcolare, Udrea

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE