ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Gabi Firea, lovitură sub centură la Klaus Iohannis: Nu are copiiALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Gabriela Firea, purtatorul de cuvant al campaniei prezidentiale a PSD, l-a atacat marti pe candidatul ACL la presedintie pe motiv ca nu are copii.

Gabriela Firea, la nunta cu primarul Pandele, nasita de Gigi Becali
Gabriela Firea, la nunta cu primarul Pandele, nășită de Gigi Becali

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Firea l-a comparat pe Iohanis cu Ponta si l-a acuzat pe candidatul liberal ca pune mai mult pret pe investitiile in imobiliare decat pe cele in educatia copiilor, scrie hotnews.ro.

 "Din punctul meu de vedere, a fi un bun familist inseamna nu doar a fi casatorit, ci si a avea copii... Nu esti un om complet fara sa cresti un copil si consider ca mai ales acea afirmatie pe care a facut-o, sa spunem din greseala, dar ea ramane in spatiul public, si anume, ca neinvestind in educatia copiilor a investit in imobiliare, dl. Iohannis practic a spus ceea ce gandea, ca, intr-un fel, pune mai mult pret pe investitia in imobiliare decat in educatia copiilor. Victor Ponta este un bun familist, este casatorit, are un baiat, Andrei, are o fetita, Irina, si sunt convinsa ca-si mai doresc Daciana si Victor copii si eu le urez, ca mama deja a trei copilasi, sa mai aiba", a spus Gabriela Firea, citata de Agerpres.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Ea l-a acuzat pe Iohanis ca nu a infiat un copil: "Nu toata lumea poate sa aiba in mod natural copii, pentru ca pot sa apara probleme de sanatate, dar poti sa infiezi un copil daca vrei sa ai o familie completa din toate punctele de vedere si mai ales ca, din perspectiva financiara, nu cred ca se punea problema ca familia Iohannis sa nu poata sa ingrijeasca unu-doi copii".

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. „In toate statele civilizate cei care doresc sa ajunga presedinti provin din familii complete, sunt casatoriti, au copii, au nepoti, au trecut prin toate etapele vietii”, a declarat purtatorul de cuvant al campaniei prezidentiale a PSD, Gabriela Firea.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014.  Gabriela Firea are doi copii din casniciile anterioare celei cu primarul PSD de Voluntari, Florin Pandele. Fiul sau cel mai mare a picat anul acesta examenul de Bacalaureat dupa ce a obtinut nota 1.2 la Limba Romana, 5.15 la Istorie si 3.6 la Sociologie, fiind astfel declarat respins

Etichete: alegeri prezidentiale 2014, Gabriela Firea, Klaus Iohannis, Victor Ponta

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE