ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014: Iohannis: Da, am șase case; ce nu spune PSD este că Ponta are șapte caseALEGERI PREZIDENȚIALE 2014: Candidatul Alianței Creștin Liberale (ACL) la Președinție, Klaus Iohannis, acuză PSD că "a pornit o campanie mizerabilă" împotriva sa. El a afirmat, luni seară, la Realitatea tv, că PSD îl acuză că are șase case, în condițiile în care principalul său contracandidat, Victor Ponta, deține șapte case.

Klaus Iohannis: M-as bucura sa se judece mai repede dosarul meu, termenele au fost stabilite de ICCJ
Klaus Iohannis: M-aș bucura să se judece mai repede dosarul meu, termenele au fost stabilite de ÎCCJ
Foto: qmagazine.ro

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014: "PSD mă acuză pe mine că am șase case. Da. Așa este! Sunt trei case și trei apartamente. Mi le-am cumpărat împreună cu soția din banii noștri. Ceea ce în mod interesant nu spune PSD și nici domnul Ponta e că domnia sa are șapte case, din care doar trei sunt declarate. Ar fi, bănuiesc, și aceasta o temă de campanie interesantă", a susținut Iohannis.

Reprezentantul ACL și-a exprimat nedumerirea cu privire la afirmațiile social-democraților despre averea sa imobiliară, subliniind că nu știe "de ce PSD consideră că este o problemă să ai ceva".

În opinia liderului liberal, PSD ar trebui să analizeze de ce românii nu își permit mai mult. Iohannis a acuzat actualul Guvern că "lucrează foarte ineficient". "În loc să avem o economie în creștere și să aibă toată lumea un venit în creștere, noi avem o economie în recesiune tehnică și nu reușim să facem față creșterilor de prețuri", a adăugat el.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014: sursa - Agerpres

Etichete: 2014, alegeri prezidenţiale, Klaus Iohannis, Victor Ponta

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE