ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Iohannis: La Ministerul Finanțelor se pregătesc noi impozite pentru 2015ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Candidatul Alianței Creștin Liberale (ACL) în alegerile prezidențiale, Klaus Iohannis, a declarat, azi, faptul că, potrivit unor surse, la Ministerul de Finanțe se pregătește "o modificare amplă" a Codului Fiscal, care ar conduce la majorări de impozite și taxe și chiar la introducerea, începând din 2015, a impozitului progresiv.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Iohannis: La Ministerul Finantelor se pregatesc noi impozite pentru 2015
ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Iohannis: La Ministerul Finanțelor se pregătesc noi impozite pentru 2015
Foto: maszol.ro

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. "Partidul Social Democrat (PSD) face pomeni electorale pe bani publici. Specialiștii au calculat că suma pomenilor se ridică, pentru 2015, la 15 miliarde de lei, bani care trebuie colectați de undeva. Surse informate din media ne spun că la Ministerul de Finanțe se pregătește o modificare amplă a Codului Fiscal și au fost date, în spațiul public, exemple de creșteri de impozite și taxe. Se pare că impozitul pe teren va crește de opt ori, impozitul pe construcții și impozitul auto vor crește de trei ori", a spus Iohannis, citat de realitatea.net.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Potrivit acestuia, "este foarte posibil să se renunțe la cota unică, care a fost păstrată datorită insistențelor PNL și care acum este în pericol".

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. "S-ar putea, în 2015, să ne trezim cu un impozit progresiv pentru a acoperi aceste pomeni electorale. Eu nu cred că este corect față de români să plătească, oamenii care nu au avut nicio treabă cu această campanie, din buzunarul lor, toate promisiunile electorale ale candidatului Victor Ponta și ale PSD", a mai afirmat Iohannis.

Etichete: acl, alegeri prezidentiale 2014, alianța creștin liberală, candidat, Klaus Iohannis, taxe 2015

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h