ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014: Iohannis propune o dezbatere "pe teren neutru", la universitateALEGERI PREZIDENȚIALE 2014: Preşedinte PNL, Klaus Iohannis, propune o dezbatere între candidaţii la alegerile prezidenţiale organizată "pe teren neutru - de preferinţă de către o mare universitate", "cu reguli clare, la care să asiste un public mai larg şi care să fie preluată de televiziuni".

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014: Iohannis propune o dezbatere "pe teren neutru", la universitate
ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014: Iohannis propune o dezbatere "pe teren neutru", la universitate

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014: "În urmă cu o lună de zile, am făcut propunerea de a avea dezbateri serioase între candidaţii la alegerile prezidenţiale. Am propus, în acelaşi timp, în cadrul Pactului Naţional pentru Stabilitate şi Democraţie, un set de principii şi măsuri agreate de întreaga clasă politică pentru a asigura cadrul pentru o competiţie electorală sănătoasă, reală, în interesul românilor. De asemenea, am solicitat candidaţilor menţinerea dezbaterii politice într-un cadru sobru, cu teme cu adevărat de interes pentru cetăţean. Deşi niciunul dintre candidaţi nu a fost dispus să răspundă, salut faptul că acum asemenea dezbateri sunt dorite de unii competitori electorali. În acelaşi timp, constat cu regret că s-au depăşit cu mult limitele decenţei, în această campanie fiind lansate atacuri nedemne la persoană", menţionează Iohannis, într-un comunicat transmis vineri de PNL, potrivit Mediafax.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014: Candidatul ACL la alegerile prezidenţiale consideră că "o dezbatere organizată pe teren neutru - de preferinţă de către o mare universitate, cu reguli clare, la care să asiste un public mai larg şi care să fie preluată de televiziuni, ar fi cel mai potrivit format", care ar permite cetăţenilor să afle proiectele pentru ţară ale fiecăruia dintre candidaţi.

CITEȘTE ȘI: ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Udrea: Îl provoc pe Iohannis la o confruntare electorală de DREAPTA

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014: "În aceste condiţii, dezbaterea ar fi utilă şi cu adevărat relevantă pentru electorat, iar eu am toată deschiderea să particip la o astfel de întâlnire", mai spune Klaus Iohannis.

Etichete: alegeri prezidentiale 2014, dezbatere, Klaus Iohannis

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE