ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014: Kelemen Hunor și-a depus luni candidatura la Biroul Electoral CentralALEGERI PREZIDENȚIALE 2014: Președintele UDMR, Kelemen Hunor, și-a depus candidatura la alegerile prezidențiale luni, la Biroul Electoral Central (BEC).

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014: Kelemen Hunor si-a depus luni candidatura la Biroul Electoral Central
ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014: Kelemen Hunor și-a depus luni candidatura la Biroul Electoral Central
Foto: www.caleaeuropeana.ro

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014: Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, şi-a depus luni, candidatura la alegerile prezidenţiale din această toamnă. Kelemen a declarat, încă o dată, că militează penstru descentralizare şi pentru "regiuni puternice, foarte bine definite, cu identităţi regionale foarte clare, comunităţi puternice", informează Mediafax. El a arătat că pentru campania sa cuvântul cheie va fi "respectul" şi că vrea "o Românie puternică".

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014: Kelemen Hunor a menţionat că a adus la sediul Biroului Electoral Central peste 270.000 de semnături de susţinere a candidaturii sale. Kelemen a arătat că trebuie să existe un stat puternic, ceea ce înseamnă comunităţi puternice şi indivizi puternici, respectaţi.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014:Pe de altă parte, el a menţionat că România are nevoie să investească în cultură, în educaţie, în cercetare şi infrastructură. El a spus că toate statele din UE şi nu numai care au asigurat prosperitate pentru cetăţeni, care au nivel de trai ridicat au investit în aceste domenii. Pe de altă parte, Kelemen a spus că în România nu ar trebui să existe niciun subiect despre care să nu se poată vorbi în mod direct, liber şi transparent.

Tot luni, la Biroul Electoral Central și-au depus candidaturile Elena Udrea și Călin Popescu Tăriceanu. 

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Victor Ponta, Klaus Iohannis și Monica Macovei și-au depus deja candidaturile la Biroul Electoral Central. Luni, 22 septembrie, este pentultima zi pentru depunerea candidaturilor pentru ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014. 

Etichete: alegeri prezidentiale 2014, bec, biroul electoral central, candidatura cotroceni, Kelemen Hunor, udmr

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h