ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Klaus Iohannis, atac la adresa premierului PontaALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Candidatul ACL la prezidențiale, Klaus Iohannis, a declarat, joi, într-o conferință de presă la Bacău, că premierul Victor Ponta este, în calitatea sa de președinte al PSD, direct răspunzător de toate problemele ivite în PSD în ultima perioadă.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Klaus Iohannis, atac la adresa premierului Ponta
ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Klaus Iohannis, atac la adresa premierului Ponta
Foto: www.ziartricolorul.ro

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. "Constat că Victor Ponta încearcă să se dezică de colegii de partid afirmând și susținând că el este premier. Eu subliniez că Victor Ponta nu este doar prim-ministru, este și președintele PSD și este răspunzător de toate problemele ivite în acest partid.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Avem de-a face cu un PSD cu mulți oameni la vârf având probleme cu justiția. Cunoaștem deocamdată inculpări grave mai ales în ceea ce privește corupția înregistrată în rândul membrilor PSD. De o fi așa sau nu, vom afla după ce procurorii își vor termina treaba. Până atunci Victor Ponta să-și trimită partidul în Parlament să ridice imunitatea celor ce au probleme cu justiția. Abia atunci l-am mai putea crede", a afirmat Klaus Iohannis, citat de realitatea.net.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. El a adăugat că Ponta "este un politician manevrat de proprii colegi de partid și de alte structuri".

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. "El zice că nu. Cineva de la Cotroceni zice că da. Eu vreau să am un președinte care nu știe să apese pe butoane și să răspundă la comenzi (...) Președintele trebuie să fie un om liber, liber de orice influență a structurilor de orice fel. Trebuie să reacționeze doar la cerințele românilor", a adăugat candidatul ACL.

Etichete: alegeri prezidentiale 2014, atac, campanie electorală, Klaus Iohannis, premier, psd, Victor Ponta

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE