ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Klaus Iohannis, gafă de campanie. A răspuns cu "GHINION!" VIDEOALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. KLAUS IOHANNIS, GHINION. Întrebat ce gândeşte un profesor când aude că un alt cadru didactic, adică anume Klaus Iohannis, a putut cumpăra din salariu şase case, prezidenţiabilul ACL, Klaus Iohannis, a răspuns "ghinion". Şi a completat ulterior: "ghinion pentru mine".

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Klaus Iohannis, gafa de campanie. A raspuns cu "GHINION!"
ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Klaus Iohannis, gafă de campanie. A răspuns cu "GHINION!"
Foto: gandul.info

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. KLAUS IOHANNIS, GHINION. Rugat la Gândul Live să se pună în poziţia unui profesor care a muncit o viaţă, dar nu a reuşit să cumpere "prin muncă cinstită şase case", Klaus Iohannis a răspuns sec: "ghinion".

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. KLAUS IOHANNIS, GHINION, GAFĂ DE CAMPANIE.  După ce moderatorul a întrebat: "ghinion pentru cine", după câteva secunde de tăcere, liderul PNL a completat răspunsul: "ghinion pentru mine".

"Şi ei ce au", a fost întrebat în continuare Klaus Iohannis.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. KLAUS IOHANNIS, GHINION.  Preşedintele PNL a replicat: "vreţi să discutăm pe educaţie sau pe casele mele?". El a ţinut însă să sublinieze că salariile profesorior sunt "mici".

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. KLAUS IOHANNIS, GHINION.  "Este foarte interesant că dacă un candidat a muncit la viaţa lui şi a adunat nu foarte mult, dar a adunat ceva, devine suspect în ochii desigur a unor strategi şi partide", a declarat la Gândul Live Klaus Iohannis, care a subliniat că a ajuns în posesia caselor prin cumpărarea lor.

Etichete: alegeri prezidentiale 2014, campanie electorala 2014, ghinion, Klaus Iohannis, președinte PNL, profesor, salarii mici

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE