ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Klaus Iohannis: Nu mă lupt cu Victor Ponta, ci cu sistemul din spateALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Candidatul ACL la alegerile prezidenţiale, Klaus Iohannis, a declarat, sâmbătă, la Constanţa, că nu se luptă cu Victor Ponta, ci cu sistemul din spatele din spatele acestuia, cu "baronii şi găştile de partid".

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Klaus Iohannis: Nu ma lupt cu Victor Ponta, ci cu sistemul din spate
ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Klaus Iohannis: Nu mă lupt cu Victor Ponta, ci cu sistemul din spate
Foto: hotnews.ro

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. ACL a organizat, sâmbătă, un miting la Constanţa, în care au fost prezenţi membri şi simpatizanţi ai acestei formaţiuni politice din mai multe judeţe din sudul ţării. Liderii ACL au urcat pe scena amenajată în Piaţa Far, zonă unde în trecut au avut loc numeroase întâlniri electorale ale PSD şi ale lui Radu Mazăre, pe acordurile piesei "Fie să renască" a trupei Phoenix, după care a fost intonat imnul de stat, informează Mediafax.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. După discursurile mai multor lideri ACL, la final a venit rândul candidatului la alegerile prezidenţiale Klaus Iohannis, care le-a spus celor prezenţi că nu se luptă cu Victor Ponta, ci cu sistemul din spatele acestuia.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. "Se spune că mă lupt cu candidatul Ponta, că noi doi vom intra în turul doi. Daţi-mi voie să vă spun ceva apropo de luptă, Victor Ponta reprezintă un sistem, în spatele lui sunt toţi baronii, sunt toate găştile de partid, el a dezamăgit, dar sistemul îl împinge înainte. Eu, de fapt, nici nu mă lupt cu Victor Ponta, mă lupt cu sistemul pe care îl reprezintă şi nu mă lupt pentru mine, mă lupt pentru voi", a declarat Klaus Iohannis.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. De asemenea, co-preşedintele ACL, Vasile Blaga, a lansat în discursul său un atac la adresa baronilor PSD, spunând că ţara s-a săturat de ei.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. "Şi românii din sudul ţării s-au săturat de PSD, s-au săturat de satrapul Duicu de la Mehedinţi, de satrapul Cosma de la Prahova, de Bunea Stancu de la Brăila, de fraţii siamezi Mazăre şi Nicuşor, din Constanţa, dar mai ales s-au săturat de tatăl satrapilor care a pârjolit judeţul Teleorman, Liviu Dragnea, şi de cel care este condus de ei, Victor Ponta, cel mai slab premier al României din istoria acestei ţări", a afirmat Blaga.

Mitingul electoral al ACL de la Constanţa s-a încheiat cu imnul PDL, "Verde înrourat".

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. La eveniment au fost prezenţi reprezentanţi ai ACL din mai multe judeţe, printre care Constanţa, Tulcea, Călăraşi, Ilfov, Buzău, Prahova şi municipiul Bucureşti.

Etichete: acl, alegeri prezidentiale 2014, Klaus Iohannis, Victor Ponta

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE