ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Macovei: Dacă acești candidați vor câștiga, viitorul DNA nu mai existăALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Monica Macovei, candidatul independent la alegerile prezidențiale, a afirmat, marți seară, la Ploiești, că viitorul Direcției Naționale Anticorupție (DNA) "nu mai există" dacă Victor Ponta, Klaus Iohannis, Călin Popescu Tăriceanu sau Elena Udrea vor câștiga în noiembrie.

Monica Macovei: Unde trebuie cautata dovada ca PONTA A FOST OFIȚER ACOPERIT SIE
Monica Macovei: Unde trebuie căutată dovada că PONTA A FOST OFIȚER ACOPERIT SIE
Foto: stirileprotv.ro

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. 'În cazul în care Ponta, Iohannis, Tăriceanu, Udrea vor câștiga aceste alegeri, viitorul DNA nu mai există. Fie că se schimbă șeful, fie că se face o comasare cu altă instituție, se găsesc multe modalități. De altfel, Tăriceanu a încercat să facă asta încă din 2007, după ce m-a dat afară din Guvern. Avea ordonanța de urgență pregătită pentru comasarea DNA cu altcineva (...). Politicienilor nu le place să fie anchetați, cercetați. Nimănui nu-i place, dar diferența este că politicienii pot folosi mijloace politice, de exemplu schimbarea legii, ordonanță de urgență, hotărâre de Guvern, lege, așa încât să își satisfacă această poftă, să nu mai fie cercetați, să rămână cu averile întregi, să fure și să rămână și cu banii și liberi', a spus Macovei, conform agerpres.ro.

În context, ea a susținut că este singurul candidat la alegerile prezidențiale care poate garanta continuarea luptei anticorupție, cel mai bun președinte pentru țară fiind un jurist.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. 'Singurul garant al legii și al continuării luptei cu corupția și în general cu criminalitatea, dintre toți candidații sunt eu. Un președinte jurist e cel mai bun președinte, că știe legea. (...) Primul lucru pentru o societate e legea. Cu o justiție dreaptă și cu legi bune schimbi societatea în bine', a adăugat Monica Macovei.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Candidatul independent pentru funcția de președinte al României Monica Macovei a efectuat, marți, o vizită în municipiul Ploiești, a mers într-o piață din oraș și a avut o întâlnire cu susținătorii săi.

Etichete: alegeri prezidentiale 2014, Călin Popescu Tăriceanu, DNA, Elena Udrea, Klaus Iohannis, monica macovei, prezidențiale, Victor Ponta

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE