ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014 - Moise Guran: Voturile din Diaspora vor da din nou președinteleJurnalistul Moise Guran se declară uimit, pe Facebook, de mobilizarea electoratului. 

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014, TURUL 2: Mesajul postat de MOISE GURAN in urma cu putin timp
REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014, TURUL 2: Mesajul postat de MOISE GURAN în urmă cu puțin timp
Foto: facebook/ moise guran

"Extraordinar! S-a trezit Uriasul adormit! E o stare de spirit in aer... zici ca e Revolutie.
La cum merg lucrurile prezenta va depasi 60% iar voturile din Diaspora vor da din nou presedintele. Foarte probabil rezultatul va fi atat de strans incat devine previzibila contestarea alegerilor la Curtea Constitutionala. Daca se dovedeste ca numarul celor care voiau dar n-au reusit sa voteze este mai mare decat diferenta dintre candidati, Curtea poate invalida alegerile.
Fiecare vot conteaza, si din tara si din strainatate!
ACL cere Ordonanta de Urgenta pentru prelungirea orei de votare. Tehnic se poate, dar tehnic de doua saptamani se putea. Problema este ca nu se vrea." - scrie Moise Guran pe Facebook. 

"Ok, hai sa dam o mana de ajutor!
Ma dresez celor care se afla la cozile de la sectiile de vot din DIASPORA.
Ca sa dati un sens statului la coada (de la aceasta ora este posibil sa nu mai vedeti sensul sa va asezati la coada, fiind evident ca nu o sa mai puteti vota pana la ora 21 si deci sa nu mai doriti sa va asezati) va sfatuiesc sa faceti liste pe care sa le transmiteti din spatele cozii spre intrarea in sectie.
Puneti pe lista un numar, numele vostru si nr de telefon ( ca sa puteti fi gasiti). Listele raman la cei din fata si, cand ajungeti (cei care ajungeti) sa votati, va taiati de pe lista, astfel incat in final sa ramana acolo doar cei care au vrut sa voteze si n-au mai apucat.
Este un mod de organizare (nu stiu daca cel mai bun). Aveti grija ca dupa inchiderea sectiei de votare sa xeroxati listele si sa inmanati observatorilor indepepndenti, dar si sa le transmiteti catre BEC sau cui mai considerati voi necesar."

Etichete: 2014, alegeri prezidenţiale, Klaus Iohannis, moise guran, rezultate, TURUL DOI, Victor Ponta

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE