ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014: Monica Macovei despre dezinformarea Antena 3 - "Ventilatorul cu mizerii"ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014: Monica Macovei, candidat la alegerile prezidențiale din noiembrie, scrie într-o postare de pe Facebook despre campania de dezinformare lansată de Antena 3 la adresa sa. Antena 3 a prezentat miercuri stirea ca Monica Macovei este cercetata de DIICOT in urma unui denunt depus de ONG-ul Facias in legatura cu o presupusa savarsire a infractiunilor de comunicare de informatii false si tradare prin subminare economica, politica sau a capacitatii de aparare a statului. Biroul de presa al DIICOT a infirmat pentru HotNews.ro informatia prezentata de Antena 3, spunand ca denuntul depus de Facias nu este nici macar in procedura prealabila. Ca urmare, nu e inceputa nici urmarirea impotriva Monicai Macovei.

Antena 3
Antena 3

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014- Iată comentariul postat de Monica Macovei, în urma unei știri difuzate de Antena 3: "Voiculescu își pune slugile la treabă
Ventilatorul cu mizerii Antena 3 al pușcăriașului Voiculescu, condamnat pentru că a furat 60 de milioane de euro din banii românilor, a dat în urmă cu câteva minute, sub regim de Breaking news, o știre ticăloasă, intitulată "Monica Macovei este cercetată de DIICOT".
Antena 3, televiziunea de casă a lui Victor Ponta, a preluat o "știre" apărută pe site-ul Grupului de Investigații Politice (GIP), al lui Mugur Ciuvică, din familia slugilor plătite de infractorul Voiculescu pentru a târî în noroi buna-credință și oamenii onești din România.
Faptele, pe scurt: pe 11 iulie 2014, GIP-Ciuvică și fundația FACIAS (alt ONG finanțat de Voiculescu) depun la Parchetul General o plângere penală împotriva mea pentru că am afirmat că evenimentele din 2012 au reprezentat o tentativă a PSD, PNL și PC de a da o lovitură de stat. Urmarea: Parchetul General a răspuns plângerii prin declinarea competenței către DIICOT.
Dacă, de exemplu, astăzi fac o plângere penală împotriva Antenei 3 și a lui Ciuvică pe motiv că sunt ticăloși, procurorii vor fi obligați să înregistreze cererea, să deschidă un dosar și să verifice dacă e adevărat.
Asta nu înseamnă că slugile lui Voiculescu ar fi vinovate de o faptă penală și nici că eu aș putea să dezinformez opinia publică sugerând că sunt tot niște infractori ca și stăpânul lor Voiculescu. Înseamnă doar că procurorii sunt obligați să respecte niște proceduri, indiferent cât de aberantă ar fi plângerea penală.
Pe de altă parte, chiar mă bucur că televiziunea de casă a lui Ponta îmi dă oportunitatea să vorbesc țării despre obișnuința PSD de a frauda votul românilor. Sunt deja 5 dosare finalizate cu condamnări pentru fraudele de la referendum. Domnul Dragnea este trimis în judecată tot pentru fraude.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014

Etichete: alegeri prezidentiale 2014, antena 3, Dan Voiculescu, monica macovei

0/1 COMENTARII
munteanu
08 oct 17:44
+0
VOTURI
-0
Pana acum erati buni prieteni, Moni justitiara si Felix motanul, ati avut interese comune si acum va aruncati cu scandaluri, fiecare incercand sa dovedeasca care este nevinovatul.
Incetati cu aceste minciuni sfruntate, lasa-ti acest joc de imagine atat de penibil deoparte.
Nimeni nu va mai crede aceste aranjamente regizate.
Lasa-ti pe altii sa se implice serios in politica.
Este timpul ca toata clasa politica in frunte cu marionete de Ponta sa dispara. Le ajunge cat au stat la guvernare. nu ati facut nimic. Altii la rand!!!!!!!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE