ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. SONDAJ intern PNL: Ce obiectiv are Klaus Iohannis pentru turul IALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Marian Petrache, secretarul general al PNL, a declarat că Alianța Creștin Liberală (ACL) a efectuat un sondaj de la începutul acestei campanii electorale. Conform acestui sondaj, Klaus Iohannis ar avea 32%. Mai mult, Petrache a spus că Iohannis ca președinte va coabita 100% cu premierul Victor Ponta.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014: Iohannis propune o dezbatere "pe teren neutru", la universitate
ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014: Iohannis propune o dezbatere "pe teren neutru", la universitate

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. "Este peste 30%. Şi Ponta este sub 40%", a declarat Marian Petrache, într-un interviu acordat Gândul.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Secretarul general al PNL susține că strategia PNL se bazează pe voturile tuturor candidaților de dreapta, care se vor alinia în sptele lui Klaus Iohannis.

"Iohannis este un produs. Un produs vandabil", a mai spus Petrache.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Petrache a precizat că obiectivul lui Klaus Iohannis pentru turul I ar fi să ajungă la 33-35%, iar Victor Ponta să fie sub 40% Ţinta ACL: peste trei milioane de voturi în primul tur, Iohannis să aibă 33-35%.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. "Foarte mare parte vor veni în turul doi şi vor vota cu Klaus Iohannis. Cred că Tăriceanu adună voturile USL, acele voturi care n-au fost adunate nici pe PNL, nici de PSD, deci probabil că o parte vor merge la PSD, o parte la PNL. Domnul Tăriceanu cred că ştie că nu poate să câştige aceste alegeri. El face jocul PSD-ului. Cine votează cu Tăriceanu, votează cu PSD-ul în primul tur", a mai adăugat secretarul general PNL.

Etichete: acl, alegeri prezidentiale 2014, Klaus Iohannis, Marian Petrache

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE