ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Tolontan anunţă că votează cu Macovei şi îl critică pe Cristian PredaJurnalistul Cătălin Tolontan îl critică pe Cristian Preda pentru faptul că a rămas pe listele PMP pentru a câştiga un nou mandat de europarlamentar. Tolontan anunţă că o va vota pe Monica Macovei. 

Monica Macovei cere referendum pe tema imunitatii parlamentarilor
Monica Macovei cere referendum pe tema imunităţii parlamentarilor
Foto: www.stiripesurse.ro

"Cristian Preda este unul dintre preferații mei din politică. L-am urmărit cu ștampila pe toate listele unde l-am prins, mai puțin ultima oară. Opțiunea lui pentru prezidențialele din 2014 este, întîmplător, și a mea.

Dar felul în care a explicat de ce votează cu Monica Macovei conține o expresie în fața căreia am tresărit. Preda spune că nu o votează pe reprezentanta PMP, Elena Udrea, partid pe lista căruia a pătruns în Parlamentul European, pentru că se simte apropiat conceptual de Macovei.

"Faptul ca, la alegerile europene din mai, am adoptat tactici diferite de reinnoire a mandatelor nu diminueaza cu nimic solidaritatea noastra politica", a motivat Cristian Preda pe facebook. Punînd la locul lui subiectul care lipsește din propoziție, "PMP a fost o tactică de reînnoire a mandatului"!

De fapt, ce putea zice? Unele lucruri sună nasol oricum le-ai spune", scrie Tolontan pe blogul lui, conform realitatea.net.

Etichete: alegeri prezidentiale 2014, Cristian Preda, macovei, tolontan

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE