ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014, TURUL DOI. Programul modificat al școlilor din BucureștiALEGERI PREZIDENȚIALE 2014, TURUL DOI. Din totalul de 419 unitati de invatamant din Bucuresti, sunt organizate sectii de votare pentru turul 2 al alegerilor prezidentiale in 99 de gradinite, dar mai ales scoli si licee, a declarat pentru HotNews.ro purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, Marian Banu.

ALEGERI PREZIDENTIALE: Peste 225.000 de tineri de 18 ani si peste 2.600 de centenari pot vota maine
ALEGERI PREZIDENŢIALE: Peste 225.000 de tineri de 18 ani şi peste 2.600 de centenari pot vota mâine
Foto: bizbrasov.ro

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014, TURUL DOI. Marian Banu a precizat ca in scolile unde sunt sectii de votare, astazi s-au facut doar cursurile de dimineata, pana la ora 12:00 sau 14:00, iar luni, dupa alegeri, cursurile vor incepe de la ora 10:00, pentru ca in primele 2 ore sa aiba loc igienizarea spatiilor, potrivit hotnews.ro.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014, TURUL DOI. Marian Banu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, a declarat pentru HotNews.ro ca in cele 99 de gradinite, scoli si licee in care se vor organiza sectii de votare "programul va fi modificat, dupa cum urmeaza: vineri se tin cursurile numai de dimineata si se incheie la ora 12:00 sau 14:00, daca sunt licee, iar luni dimineata in majoritatea celor 99 de unitati de invatamant cursurile vor incepe de la ora 10:00, ca sa avem spatiul de timp sa facem igienizarea".

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014, TURUL DOI. Banu a precizat ca sunt si scoli unde nu este nevoie de modificarea programului scolar, pentru ca sectiile de votare sunt organizate in salile de sport.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. "Totul s-a facut cu aprobarea Consiliului de Administratie al scolii, in care intra si parintii si comunitatea locala. Propunerea s-a facut deci au aprobarea Consiliului, care a trimis si modalitatile concrete de recuperare a orelor", a afirmat pentru HotNews.ro purtatorul de cuvant al ISMB.

Acesta a explicat ca "sectiile de votare sunt organizate, conform legii, de catre primariile de sector, iar controlul il face institutia prefectului. Responsabilitatea montarii cabinelor de vot revine firmelor angajate de autoritatile locale".

Etichete: alegeri prezidentiale 2014, scoli bucuresti, TURUL DOI

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE