ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Udrea: Îl provoc pe Iohannis la o confruntare electorală de DREAPTAALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Preşedintele PMP Elena Udrea a declarat, vineri, că îl provoacă pe liderul PNL Klaus Iohannis la o confruntare în faţa electoratului pentru a arăta cine este „adevăratul candidat" al dreptei şi al opoziţiei, ea acuzându-i pe Iohannis şi pe premierul Victor Ponta de non-combat.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Udrea: Il provoc pe Iohannis la o confruntare electorala de DREAPTA
ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Udrea: Îl provoc pe Iohannis la o confruntare electorală de DREAPTA
Foto: realitatea.net

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. „Îl provoc pe domnul Klaus Iohannis la o confruntare în faţa electoratului pentru a arăta cine e adevăratul candidat al dreptei, adevăratul candidat al opoziţiei. Îl provoc pe domnul Iohannis la această confruntare pentru ca electoratul care nu doreşte ca România să cadă sub ocupaţia PSD să fie informat cu privire la intenţiile celor care pretind că îl reprezintă", a spus Udrea, citată de Mediafax.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Ea a susţinut că Iohannis „în realitate" nu reprezintă electoratul de opoziţie la PSD aşa cum „în mod fals" pretinde că reprezintă electoratul dreptei şi că, fără structura ACL, Iohannis e „un candidat fără valoare".

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Udrea a arătat că Iohannis şi Ponta nu sunt în competiţie, ci formează de fapt un tandem.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. „În această campanie electorală pare că nimic nu se întâmplă. Nu avem competiţie între candidaţi la Preşedinţie. Există o stare de non-combat între primii doi candidaţi, aşa cum îi arată sondajele de opinie astăzi. Domnii VVictor Pontaşi Klaus Iohannis nu sunt în competiţie pentru Preşedinţie, dimpotrivă, formează un tandem", a spus Udrea.

Etichete: alegeri prezidentiale 2014, campanie electorală, candidatul dreptei, confruntare, dreapta, Elena Udrea, Klaus Iohannis

0/1 COMENTARII
verid
17 oct 18:44
+0
VOTURI
-0
Nu cred ca Johannis va accepta o confruntare directa pentru ca n-are verb si pierde din plecare.Johannis daca vrea sa urce,trebuie neaparat sa-si dea afara din partid protejatul condamnat penal si sa admita ca in 2012 s-a petrecut o lovitura de stat.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE