ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Victor Ponta: Maior și Tăriceanu, variante de premierALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Candidatul PSD la prezidenţiale, Victor Ponta, a declarat, duminică, în cadrul emisiunii Punctul de întâlnire, de la Antena 3, că pe 4 noiembrie va anunţa variantele de premier. Pentru această funcţie sunt vizaţi George Maior şi Călin Popescu-Tăriceanu.

Ponta: Banii din DOSARUL MICROSOFT au fost dati pentru campania electorala a lui Basescu
Ponta: Banii din DOSARUL MICROSOFT au fost daţi pentru campania electorală a lui Băsescu
Foto: ziuanews.ro

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. "Luni sau marţi vom avea întâlnire în coaliţia de guvernare, probabil pe 4 noiembrie, şi vom discuta despre variantele de prim-ministru. Marţi mă duc cu unul sau mai multe nume de posibili şefi ai Guvernului", a spus premierul Victor, citat de EVZ.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Candidatul PSD la prezidenţiale este sigur că va câştiga şefia statului. Mai mult, premierul a declarat că şeful SRI, George Maior şi fostul premier Călin Popescu-Tăriceanu, preşedintele PLR, se califică pentru un nou posibil post de şef al Guvernului.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. "Sunt doi oameni care ar putea fi prim-ministru, dar nu numai ei doi", a adăugat Victor Ponta, duminică, în emisiunea Punctul de întâlnire, de la Antena 3.

Etichete: alegeri prezidentiale 2014, Călin Popescu Tăriceanu, Victor Ponta

0/3 COMENTARII
C.P.T
29 oct 14:43
+0
VOTURI
-0
Tariceanu a fost cel ami bun premier al Romaniei de dupa 1989 si sa speram ca va fi si cel mai bun presedinte al Romaniei de dupa 1989.
Andrei Margineanu
28 oct 18:24
+0
VOTURI
-0
Doar domnul Tariceanu m-ai ofera speranta acestui popor. Este unul dintre putinii candidati care prezinta cu adevarat incredere si as merge pe mana lui atat ca si presedinte dar cat si ca premier. Prin aceasta declaratie domnul Ponta ii fura din voturi domnului Tariceanu si in felul asta nu ii ofera sansa de a intra in turul doi si a demonstra de ce este in stare. Domnului Tariceanu i-a mai fost furata aceasta sansa atunci cand Base i-a programat procesul lui Iohannis dupa turul doi. Este trist demersul lucrurilor in aceasta campanie si acest lucru se datoreaza faptelor facute de “marinar” !
Catalin
28 oct 17:11
+0
VOTURI
-0
Poate doar invers: Tariceanu presedinte si prim-ministru Ponta. Tariceanu este peste Ponta la acest capitol, zic eu. Politic vorbind Tariceanu are mult mai multe realizari decat Ponta.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE