ALEGERI PREZIDENȚIALE. Şova: Declaraţia Gabrielei Firea la adresa lui Iohannis a fost una nefericităALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Purtătorul de cuvânt al PSD, Dan Şova, a precizat, marţi, că declaraţia făcută de senatorul Gabriela Firea privind familiile fără copii a fost una "nefericită" la adresa lui Klaus Iohannis, el arătând că social-democraţii nu sunt interesaţi de aspectele legate de familie ale niciunui candidat.

ALEGERI PREZIDENȚIALE. Sova: Declaratia Gabrielei Firea la adresa lui Iohannis a fost una nefericita
ALEGERI PREZIDENȚIALE. Şova: Declaraţia Gabrielei Firea la adresa lui Iohannis a fost una nefericită
Foto: expresmagazin.ro

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. "A fost o declaraţie nefericită, să spun, la adresa lui Klaus Iohannis. Nu ne interesează aspectele legate de familie ale niciunui candidat. Doamna Gabriela Firea şi-a explicat amănunţit şi declaraţia şi care a fost intenţia declaraţiei şi cred că lucrurile sunt foarte clare în momentul de faţă", a spus Şova, răspunzând unei întrebări, scrie realitatea.net.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. El a mai arătat că declaraţia Gabrielei Firea nu a fost de natură să afecteze campania electorală a lui Victor Ponta.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. "Din punctul meu de vedere, a fi un bun familist inseamna nu doar a fi casatorit, ci si a avea copii... Nu esti un om complet fara sa cresti un copil si consider ca mai ales acea afirmatie pe care a facut-o, sa spunem din greseala, dar ea ramane in spatiul public, si anume, ca neinvestind in educatia copiilor a investit in imobiliare, dl. Iohannis practic a spus ceea ce gandea, ca, intr-un fel, pune mai mult pret pe investitia in imobiliare decat in educatia copiilor. Victor Ponta este un bun familist, este casatorit, are un baiat, Andrei, are o fetita, Irina, si sunt convinsa ca-si mai doresc Daciana si Victor copii si eu le urez, ca mama deja a trei copilasi, sa mai aiba", a spus Gabriela Firea.

CITEȘTE ȘI: Victor Ponta se delimitează de atacul Gabriela Firea asupra lui Klaus Iohannis, dar nu o critică 

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Ea l-a acuzat pe Iohanis ca nu a infiat un copil: "Nu toata lumea poate sa aiba in mod natural copii, pentru ca pot sa apara probleme de sanatate, dar poti sa infiezi un copil daca vrei sa ai o familie completa din toate punctele de vedere si mai ales ca, din perspectiva financiara, nu cred ca se punea problema ca familia Iohannis sa nu poata sa ingrijeasca unu-doi copii".

Ion Iliescu: Ieşirea Gabrielei Firea, o stângăcie. Eu am fost preşedinte care nu a avut copii

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. „In toate statele civilizate cei care doresc sa ajunga presedinti provin din familii complete, sunt casatoriti, au copii, au nepoti, au trecut prin toate etapele vietii", a declarat purtatorul de cuvant al campaniei prezidentiale a PSD, Gabriela Firea.

Etichete: alegeri prezidentiale 2014, copii, dan şova, Gabriela Firea, Klaus Iohannis, psd

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE