ALEGERI PREZIDENȚIALE, TURUL DOI. UNDE se poate vota pe 16 noiembrie în DIASPORA. LISTA SECȚIILORALEGERI PREZIDENȚIALE, TURUL DOI. LISTA SECȚIILOR DE VOT DIASPORA. Italia este țara în care Ministerul Afacerilor Externe de la București a organizat cele mai multe secții de votare pentru alegerile prezidențiale, urmată fiind de Spania, Statele Unite ale Americii și Republica Moldova.


Cate sectii de vot sunt in DIASPORA. UNDE VOTEZI in STRAINATATE: LISTA SECȚIILOR DE VOTARE DIASPORA
Câte secții de vot sunt în DIASPORA. UNDE VOTEZI în STRĂINĂTATE: LISTA SECȚIILOR DE VOTARE DIASPORA

LISTA SECȚIILOR DE VOT DIASPORA. Potrivit MAE, în Italia au fost organizate 51 de secții de votare, dintre care trei la Roma, două la Milano și două la Trieste. Românii din Spania vor putea vota la 38 secții. Patru dintre acestea se află la Madrid, două la Barcelona, două la Zaragoza și două la Castellon de la Plana, informează Agerpres.

ALEGERI PREZIDENȚIALE, TURUL II. În SUA, cetățenii români au la dispoziție 22 de secții de votare, plasate pe coasta estică, pe coasta vestică, dar și în zona centrală a acestui stat. Singurul oraș american în care se află mai multe secții de votare este Chicago, cu două secții.

LISTA SECȚIILOR DE VOT DIN STRĂINĂTATE POATE FI DESCĂRCATĂ AICI

DECLARAȚIA PE PROPRIE RĂSPUNDERE

HARTA SECȚIILOR DE VOT DIN DIASPORA

LISTA SECȚIILOR DE VOTARE DIASPORA, TURUL II: Pe teritoriul Republicii Moldova, MAE a organizat 21 de secții, dintre care patru sunt în Chișinău.

ALEGERI TURUL II, LISTA SECȚIILOR DE VOT STRĂINĂTATE. Marea Britanie găzduiește pe teritoriul său 11 secții de votare pentru românii din Regatul Unit. Trei dintre ele se află la Londra, dar câte o secție se mai află și în orașe precum Leeds, Liverpool, Edinburgh, Belfast sau Birmingham.

ALEGERI PREZIDENȚIALE, TURUL II, DIASPORA. În Franța se află nouă secții de votare. Două sunt la Paris și câte una în Bordeaux, Marsilia, Toulouse, Strasbourg, Nancy, Brest, Lyon.

LISTA SECȚIILOR DE VOT DIASPORA. Cinci secții de votare au fost organizate și în Germania, câte una în orașele Berlin, Hamburg, Bonn, Munchen și Stuttgart. Tot cinci secții sunt și în Australia, la Canberra, Sydney, Brisbane, Melbourne și Perth.

ALEGERI TURUL II, LISTA SECȚIILOR DE VOT DIASPORA. Românii aflați în Belgia, Austria, Turcia, Ungaria, Serbia sau Canada pot vota în una dintre cele patru secții de votare organizate în fiecare dintre aceste state. În Belgia toate cele patru secții se află la Bruxelles, în Turcia, două dintre ele sunt la Istanbul iar în Ungaria, două secții de votare au fost organizate la Budapesta.

TURUL DOI, SECȚII DE VOT STRĂINĂTATE. Secții de votare se află și în Afganistan, China, Cipru, Grecia, Israel, Polonia, Portugalia, Rusia, Ucraina, câte trei în fiecare dintre statele enumerate. În cazul Afganistanului, două dintre cele trei se află la Kabul iar a treia, la Kandahar.

LISTA SECȚIILOR DE VOT DIASPORA. În Africa de Sud, Brazilia, Cehia, Chile, Danemarca, Elveția, Emiratele Arabe Unite, Finlanda, Irak, Olanda sunt câte două secții pentru fiecare stat. În Olanda, ambele se află în Haga.

ALEGERI TURUL 2, SECȚII DE VOT STRĂINĂTATE. De asemenea, Ministerul Afacerilor Externe a organizat câte o secție de votare în Albania, Algeria, Angola, Arabia Saudită, Argentina, Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Bosnia Herțegovina, Bulgaria, Columbia, Coreea de Nord, Coreea de Sud, Croația, Cuba, Egipt, Etiopia, Filipine, India, Indonezia, Iordania, Iran, Irlanda, Japonia, Kenia, Kuweit, Kazahstan, Letonia, Liban, Lituania, Luxemburg, Macedonia, Malaezia, Malta, Mexic, Maroc, Muntenegru, Nigeria, Norvegia, Noua Zeelandă, Palestina, Pakistan, Peru, Qatar, San Marino, Senegal, Singapore, Siria, Slovacia, Slovenia, Sri Lanka, Sudan, Suedia, Thailanda, Tunisia, Turkmenistan, Uruguay, Uzbekistan, Venezuela, Vietnam, Zimbawe.

Etichete: 16 noiembrie, alegeri prezidentiale 2014, ALEGERI TURUL 2, diaspora, lista secții votare, mae, secții de vot străinătate

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h