ALEGERI PREZIDENTIALE 2014: ACL face plângere penală pentru turism electoral în IlfovALEGERI PREZIDENTIALE 2014: ACL Ilfov a identificat mașinile cu care PSD a transportat muncitori din Dâmbovița la vot în Snagov și înaintează plângere penală la Poliție și Parchet, se arată într-un comunicat remis de ACL B365.ro. 

ALEGERI PREZIDENTIALE - TURISM ELECTORAL IN SNAGOV
ALEGERI PREZIDENTIALE - TURISM ELECTORAL IN SNAGOV

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014: Iată comunicatul ACL Ilfov - La o secție de vot din Tâncăbești - Snagov 650 de persoane au votat pe listele suplimentare. Cei 650 de votanți sunt muncitori aduși din Dâmbovița cu microbuzele.

Mașinile cu care PSD face turism electoral la Tâncăbești-Snagov au fost identificate de reprezentanții ACL cu numerele de înmatriculare: IF 30 GAD/ IF 22 YRY/ IF 50 BAI. ACL Ilfov înaintează plângere penală la Poliție și Parchet.

Mai mult, reprezentanții ACL care au reclamat turismul electoral la secția numărul 217 din Tâncăbești - Snagov au fost amenințați cu violența de către reprezentanții PSD.

De asemenea, există informații că în altă secție din Snagov Sat numeroși votanți au primit suma de 50 ron la plecarea din secția de votare, chiar la un local-pizzerie situat pe strada Florilor.

Etichete: acl, alegeri prezidentiale 2014, autobuze, Ilfov, Snagov, turism electoral

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE