ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Școlile cu secții de votare își întrerup cursurile, vineri după-amiazăALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Vineri după-amiaza, şcolile cu secţii de votare îşi întrerup cursurile, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Școlar al Municipiului București (ISMB).

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Școlile cu sectii de votare isi intrerup cursurile, vineri dupa-amiaza
ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Școlile cu secții de votare își întrerup cursurile, vineri după-amiaza
Foto: bizbrasov.ro

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Elevii vor avea vineri cursuri, cu excepția celor care învață după-amiază în unitățile unde vor fi secții de votare, a declarat pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al ISMB, Marian Banu.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. "Vineri se fac ore. Consiliile de administrație ale unităților de învățământ vor stabili programul zilei de vineri, însă recomandarea noastră este ca acolo unde vor fi secții de votare orele să fie suspendate după primul schimb. Nu se vor face cursuri în schimbul al doilea. Elevii care nu vor face ore în partea a doua a zilei de vineri le vor recupera ulterior în funcție de decizia consiliilor de administrație ale școlilor", a afirmat inspectorul.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Potrivit acestuia, elevii din unitățile de învățământ, în care vor fi amenajate secții de votare, vor începe, luni, cursurile de la ora 10.00, întrucât se va face dezinfecție.

Etichete: Bucureşti, cursuri, Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti, şcoală, scoli bucuresti, secţii de votare

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE