ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. "Dragnea: Preoţii care îl susţin pe Ponta apară credinţa ortodoxă"ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014, TURUL II: Presedintele executiv Liviu Dragnea a declarat miercuri ca nu i se pare un gest condamnabil faptul ca preotii sustin candidatura lui Victor Ponta si isi indeamna enoriasii in timpul slujbei sa il voteze. Dragnea sustine ca prin acest gest preotii apara credinta ortodoxa, la fel cu cei din alte culte o apara pe a lor prin sustinerea lui Klaus Iohannis.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. "Dragnea: Preotii care il sustin pe Ponta apara credinta ortodoxa"
ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. "Dragnea: Preoţii care îl susţin pe Ponta apară credinţa ortodoxă"
Foto: politicalocala.ro

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014, TURUL II:

"De ce daca preoti de la alte culte religioase isi indeamna credinciosii sa il voteze pe Iohannis, BOR nu poate sa faca lucrul acesta. Vreau sa spun un lucru fara patima de ce un preot nu ar avea dreptul sa apere credinta ortodoxa? De ce ortodocsii trebie sa fie mai umili?", a spus Dragnea, conform Ştiripesurse.ro.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014, TURUL II:

Conform unor imagini furnizate de presa locală, PS Iustin Sigheteanu, episcop vicar al Maramureşului şi Sătmarului, i-a îndemnat pe credincioşii din judeţele Satu Mare şi Maramureş, în faţa unor politicieni din coaliţia de guvernare, să se prezinte duminică la urne şi să voteze în al doilea tur al alegerilor prezidenţiale pe cel pe care l-a definit ca fiind "al nostru, un creştin ortodox, care îşi face semnul Sfintei Cruci".

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE