ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 - Gheorghe Funar a votat la ora 7.00, în costum popularALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 - Candidatul independent la Preşedinţie Gheorghe Funar a votat, duminică dimineaţă, la ora 7.00, el venind la secţia de votare îmbrăcat în costum popular.

GHEORGHE FUNAR, LA VOT
GHEORGHE FUNAR, LA VOT

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 - Funar a votat la secţia de votare amenajată la Liceul "I.L.Caragiale" din Capitală, unde a ajuns imediat ce urnele s-au deschis, fiind primul alegător de la această secţie, dar şi primul dintre candidaţi care şi-a exprimat deja dreptul la vot.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 - Candidatul independent la Preşedinţie, care era îmbrăcat în costum popular şi având în piept o cocardă tricoloră, a venit însoţit de patru tineri, îmbrăcaţi şi ei în costume populare.

Gheorghe Funar a spus că a votat pentru un preşedinte ortodox.

Funar a fost primul alegător care a votat la secția deschisă la Liceul "Ion Luca Caragiale" din București. El a venit îmbrăcat în costum popular, fiind însoțit de un grup de susținători.

El a adăugat că a venit să voteze pentru "un președinte care împreună cu poporul român va reuși să realizeze unirea tuturor românilor".

Candidatul independent Gheorghe Funar a spus că anticipează o participare "de cel puțin 80% la vot".

"Eu sunt convins că vor fi foarte mulți români la vot. Eu anticipez o participare de cel puțin 80%. Au ocazia frații români din țara mamă și de pretutindeni să-și decidă soarta și am convingerea că bunul Dumnezeu îi va lumina și astăzi se vor prezenta la vot. Au dintre candidați pe cine să aleagă", a mai declarat Funar.

Etichete: alegeri prezidentiale 2014, candidat, Gheorghe funar, urne, vot

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h