ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. DECIZIA ÎCCJ: Dosarul lui Klaus Iohannis se va JUDECA pe 18 noiembrieALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție au decis luni că dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis se va judeca pe 18 noiembrie, la 2 zile după turul II la ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Iohannis: La Ministerul Finantelor se pregatesc noi impozite pentru 2015
ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Iohannis: La Ministerul Finanțelor se pregătesc noi impozite pentru 2015
Foto: maszol.ro

UPDATE Luni, judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție  (ÎCCJ) au decis că termenul de judecată în dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis va rămâne pentru 18 noiembrie.

Teodor Atanasiua declarat că ACL nu are niciun fel de emoție în ceea ce privește rezultatul de la ÎCCJ. "Credem că ar fi fost bine ca procesul să se fi rezolvat mai devreme, dar nu noi stabilim termenele. Dacă ar fi cerut rezolvarea mai devreme, s-ar fi zis că intervine în justiție", a declarat Atanasiu după verdictul dat de ÎCCJ luni.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Săptămâna trecută, Agenţia Naţională de Integritate a cerut instanţei supreme să judece mai repede dosarul al cărui termen a fost programat pentru 18 noiembrie, adică la două zile după al doilea tur al alegerilor prezidenţiale.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Instanţa supremă va stabili definitiv dacă menţine sau nu raportul de incompatibilitate emis de ANI pe numele primarului municipiului Sibiu, arată DIGI24.

CITEȘTE ȘI: Klaus Iohannis: M-aș bucura să se judece mai repede dosarul meu, termenele au fost stabilite de ÎCCJ

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Inspectorii de Integritate l-au declarat incompatibil pentru că a deţinut, în acelaşi timp, atât calitatea de primar, cât şi pe cea reprezentant al comunităţii într-o societate de apă-canal. Politicianul a contestat raportul şi a câştigat într-o primă instanţă, dar hotărârea a fost atacată de inspectorii ANI la Curtea Supremă.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Traian Băsescu: Mandatul meu se încheie în 21 decembrie, ora 24.00. În 22, la Cotroceni trebuie să fie un preşedinte ales, ori preşedintele Senatului, ori cel al Camerei

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Dacă e găsit incompatibil prin sentință definitivă, Klaus Iohannis ar avea, potrivit legii, interdicția de a ocupa o funcție publică timp de trei ani.

Etichete: alegeri prezidentiale 2014, ANI, dată, dosar, ICCJ, Înalta curte de Casaţie şi Justiţie, Klaus Iohannis

0/1 COMENTARII
Ing.
27 oct 12:58
+0
VOTURI
-0
Halal justiţie... dacă iese preşedinte, o să aibă imunitate şi o să îl doară la bască de incompatibilitate următorii 5 - 10 ani.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE