ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014: Iohannis îşi cere scuze pentru declaraţia cu "ghinionul profesorilor"ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014: Candidatul Alianței Creștin Liberale (ACL) la președinția României, Klaus Iohannis a afirmat luni, în cadrul unei emisiuni televizate, că afirmația sa legată de ''ghinionul'' profesorilor a fost ''neinspirată''.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014: Iohannis isi cere scuze pentru declaratia cu "ghinionul profesorilor"
ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014: Iohannis îşi cere scuze pentru declaraţia cu "ghinionul profesorilor"
Foto: evz.ro

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014:  

''A fost un răspuns foarte neinspirat și chiar cred că e momentul, dacă cineva e jignit, să îmi cer scuze în public. (...) Recunosc că am avut o zi proastă și dacă acea afirmație nefericită a supărat pe cineva îmi asum vina și îmi cer scuze'', a spus Iohannis la B1 tv, potrivit agerpres.ro.

El a susținut că dascălii au avut în ultimii 25 de ani ''ghinionul'' de a nu fi fost ''băgați în seamă'' de nicio guvernare când a fost vorba despre salarii și condiții de muncă, adăugând că un cadru didactic cu salariul apropiat de cel minim pe economie nu poate să fie ''extrem de motivat''. Totodată, Iohannis a punctat faptul că în programul său electoral educația reprezintă un punct foarte important.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014: 

Săptămâna trecută, candidatul ACL a fost întrebat ce gândeşte un profesor când aude că un alt cadru didactic, adică Klaus Iohannis, a putut cumpăra din salariu şase case. Iohannis, a răspuns "ghinion". Şi a completat ulterior: "ghinion pentru mine". 

Etichete: alegeri prezidentiale 2014, Klaus Iohannis

0/1 COMENTARII
Doru
21 oct 10:06
+0
VOTURI
-0
A avut vreo 7 zile proaste (daca ne gandim ca are 6 zile proaste cand si-a cumparat casele..+cea in care a declarat "ghinionul")

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE