ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Klaus Iohannis: Am impresia că toată lumea mă atacăALEGERI PREZIDENŢIALE 2014.  Klaus Iohannis, a declarat, vineri, într-o conferință de presă, la Sibiu, că are impresia că toată lumea îl atacă și că aceste ”vorbe în vânt”, care vin din partea contracandidaților săi "sunt de câteva luni”, însă, că s-a obişnuit cu ele.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014: Iohannis isi cere scuze pentru declaratia cu "ghinionul profesorilor"
ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014: Iohannis îşi cere scuze pentru declaraţia cu "ghinionul profesorilor"
Foto: evz.ro

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014.  "Atacurile nu au fost în ultimele zile, atacurile sunt de câteva luni. Vin din partea tuturor candidaţilor, m-am obişnuit cu ele, alegătorii s-au obişnuit cu ele, şi-au dat seama că sunt doar vorbe în vânt şi nu este niciun fel de problemă. În fond, aceste atacuri iraţionale îi descalifică pe cei care le fac, în niciun caz pe mine", a declarat Klaus Iohannis, conform Realitatea.net.

În viziunea candidatului ACL, până în acest moment, campania electorală a avut două caracteristici: atacurile împotriva sa şi certurile dintre Traian Băsescu și Victor Ponta.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. 

"Campania de până acum a avut două caracteristici, foarte multe atacuri la adresa mea, câteodată am impresia că toată lumea în afară de mine mă atacă pe mine, iar a doua caracteristică este acel zgomot de fond foarte intens creat de veşnicele certuri între preşedintele Băsescu şi primul-ministru Ponta care, din păcate, tind să acopere spaţiul media şi discuţiile pe fond, pe proiecte electorale, pe programe. Se discută considerabil mai mult despre tot felul de aşa-zise scandaluri şi acuzaţii la persoană decât despre proiectele pentru România şi este păcat", a adăugat Klaus Iohannis.

Etichete: alegeri prezidentiale 2014, Klaus Iohannis

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE