ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 SONDAJ IRES: Ponta,Iohannis şi Udrea,pe primele locuri în intenţia de votALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 SONDAJ IRES: Cu o săptămână înainte de alegerile prezidenţiale un sondaj IRES arată că pe primele două locuri în intenţia de vot se află premierul Victor Ponta, urmat de Klaus Iohannis şi Elena Udrea.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014, SONDAJ: Victor Ponta are un  avans de 6% in fata lui Klaus Iohannis
ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014, SONDAJ: Victor Ponta are un avans de 6% în faţa lui Klaus Iohannis
Foto: ziarulalb.ro

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 SONDAJ IRES: Potrivit sondajului IRES, Victor Ponta este preferat de 43% dintre alegători, urmat de prezidenţiabilul ACL, Klaus Iohannis, care se află la o distanţă de 13 procente, cu o intenţie de vot de 30%.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 SONDAJ IRES: Potrivit sondajului IRES, prezidenţiabilul PMP, Elena Udrea, îi devansează pe fostul premier Călin Popescu Tăriceanu, dar şi pe Monica Macovei în intenţia de vot. Mai exact, Elena Udrea are o intenţie de vot situată la 8% şi se află pe locul trei în cursa pentru Cotroceni, în timp ce fostul premier are o intenţie de vot de 6%, iar Monica Macovei întruneşte 5% dintre opţiunile alegătorilor.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 SONDAJ IRES: Sondajul IRES a fost realizat în 23 octombrie, pe un eșantion de 1.124 de persoane și are o marjă de eroare de plus/minus 3%, scrie Româniatv.net.

Etichete: alegeri prezidenţiale, alegeri prezidentiale 2014, Elena Udrea, Klaus Iohannis, sondaj, sondaj alegeri, sondaj alegeri prezidentiale, sondaj alegeri prezidentiale 2014, Victor Ponta

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE