ALEGERI PREZIDENTIALE 2014, SONDAJ: KLAUS IOHANNIS, preferat în Ardeal, Victor Ponta, în BucureștiALEGERI PREZIDENTIALE 2014, SONDAJ: Candidatul ACL Klaus Iohannis este preferat de alegătorii din Transilvania, în fața candidatului PSD Victor Ponta, arată Barometrul de Opinie realizat de GSSC Avangarde. 

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. IRESCOP: Victor Ponta, 41% in primul tur de scrutin. Primii 4 candidati
ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. IRESCOP: Victor Ponta, 41% în primul tur de scrutin. Primii 4 candidați
Foto: vasile-antipa.blogspot.com

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014, SONDAJ: Klaus Iohannis ar obţine 55% dintre voturile alegătorilor din regiunea Transilvaniei, arată sondajul de opnie.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014, SONDAJ: Comparativ, Victor Ponta ar fi preferat în Muntenia şi Moldova (66%, respectiv 60%). În Capitală, procentul este 43% pentru candidatul ACL şi 57% pentru cel al PSD-PC-UNPR.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014, SONDAJ: Potrivit Barometrului de opinie Avangarde, la nivel naţional, 42% dintre respondenţi ar vota pentru Victor Ponta, iae 28% pentru Klaus Iohannis, urmat de Călin Popescu Tăriceanu (PLR) cu 8%, Elena Udrea (PMP) cu 5% şi Teodor Meleşcanu (PNM), Kelemen Hunor (UDMR şi Monica Macovei cu câte 4%, C. V Tudor şi Dan Diaconescu ar aduna câte 2% din voturi şi William Brânză 1%.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014, SONDAJ: Sondajul amintit a fost realizat în perioada 28 septembrie 3 – octombrie, pe un eşantion de 950 de persoane, faţă în faţă cu respondentul, la domiciliul acestuia. Eşantionul este reprezentativ pentru populaţia adultă neinstituţionalizată a României. Eroarea maximă tolerată este de 3,18%, pentru un interval de încredere de 95%.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Cel mai nou sondaj, efectuat de barometrul de opinie GSSC Avangarde îl scoate pe Victor Ponta câştigător al alegerilor în primul tur, cu 42% din voturi. El este urmat de prezidenţiabilul ACL, Klaus Iohannis, cu 28%. Călin Popescu Tăriceanu e pe locul 3, cu 8% din voturi, conform stiri.yahoo.com.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Potrivit aceluiaşi sondaj, în turul al doilea, actualul premier ar obţine majoritatea voturilor, 57%, iar ce Klaus Iohannis ar reuşi să convingă 43% din electorat.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Acest sondaj a fost realizat în perioada 28 septembrie - 3 octombrie pe un eşantion de 950 de persoane, faţă în faţă cu respondentul. Marja de eroare este de 3,18%.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Un alt sondaj este cel realizat de Research Grup, la comanda Institutului de Studii Liberale. Acesta arată că, în primul tur, Victor Ponta ar fi pe locul 1, cu 42%, în timp ce Klaus Iohannis ar obţine 23%. Pe locul al treilea se află Călin Popescu Tăriceanu cu 11% din voturi. Sondajul a fost realizat în perioada 20 - 25 septembrie, prin telefon, pe un eşantion de 1.600 de persoane. Marja de eroare este de 2,5%.

Etichete: alegeri prezidentiale 2014, CINE CASTIGA, Klaus Iohannis, sondaj de opinie, Victor Ponta

0/5 COMENTARII
Ada
25 oct 22:11
+0
VOTURI
-0
Problema reala este nu Basescu, ci Ponta. Daca iese presedinte, PSD-ul acapareaza toate institutiile statului, se va transformas in partidul-stat. Vor modifica constitutia, vor scoate legea amnistiei si gratierii, nu va mai exista nicio opozitie, practic va fi imposibil sa-i mai opreasca cineva. Sa ne fereasca Dumnezeu de catastrofa astas!
Marian
21 oct 16:58
+0
VOTURI
-0
Sunt asa de "basist" ca nu mai pot de fericire de cat de "bine" am dus-o in ultimii zece ani, muncind luni-sambata cate 12 ore pe zi. Deci nu-s. Dar nici pontist nu pot sa fiu, pardon. De cand e Ponta cu ai lui la putere ati vazut vreo imbunatatire? Eu nu. Dimpotriva. Deci treziti-va si nu schimbati un rau mare cu un rau la fel de mare ca sa ducem noi consecintele prostiei voastre.
Serban
14 oct 21:17
+0
VOTURI
-0
Este populatia Bucurestiului indobitocita, dar nu in asa hal incat sa voteze majoritatea cu Ponta. Mai bagati o fisa
mese
14 oct 13:54
+0
VOTURI
-0
Imi dau seama ca esti un frustrat ordinar daca vorbesti in halul asta.
Ce ma mira este faptul ca mai sunt unii ca tine de o prostie fara margini care mai sunt si grobieni. Sunteti opera lui Basescu! oameni care ii urasc pe ceilalti ce nu impartasesc aceleasi pareri cu ei. problema este ca nu prinde numai la cei saraci cu duhul ( eu cred ca te numeri printre ei ) ci si la cei mai destepati.
O tineti cu comunistul si securistul de Ponta cand BASESCU este chiar comunist ( sa lucrezi in afara spatiului communist in timpul lui Ceausescu era imposibil sa nu fii SECURIST) > In schimb voi spuneti despre Ponta ca era comunist, la 17 ani.
Dupa parerea mea BASESCU este cel mai mare mincinos om politic. Este un demagog tip Stalinist iar voi, in prostia voastra ii soarbeti cuvintele fara sa va ganditi.
Sper din toata inima sa faca puscarie dupa ce isi termina mandatul pentru ca slava Domnului sunt o groaza de motive.
Asa ca fii mai calm ca poate iti plesneste o vena!
Mihai Morariu
12 oct 12:36
+0
VOTURI
-0
Daca iese Ponta , inseamna ca poporul roman poate fi declarat oficial ca fiind un popor masochist!!! Nu vom mai avea dreptul sa ne plangem ca suntem saraci!!! Nu ma mir ca majoritatea romanilor nu inteleg gravitatea situatiei , PSD-istii folosesc ii acuza de basism pe toti cei care sunt impotriva lor!!! Dar domnilor , or fi si cei de la UE basisti??? O fi si ambasadorul SUA la Bucuresti basisti??? Cei de la Eurostat care ne arata ca tara se duce in jos , or fi tot basisti??? Si coeficientul "Datorie public" o fi tot basist de arata mai rau ca niciodata????

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE