ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Udrea vrea dizolvarea ParlamentuluiALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Elena Udrea, candidatul PMP la Preşedinţie, a declarat că va organiza un referendum pentru dizolvarea Parlamentului, dacă va câştiga alegerile prezidenţiale.

ALEGERI PREZIDENȚEIALE 2014. Elena Udrea: Nu am avut o RELAȚIE cu presedintele TRAIAN BASESCU
ALEGERI PREZIDENȚEIALE 2014. Elena Udrea: Nu am avut o RELAȚIE cu președintele TRAIAN BĂSESCU
Foto: epochtimes-romania.com

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Elena Udrea a declarat la Gândul Live că, dacă va ajunge preşedinte, va solicita organizarea unui referendum pentru desfiinţarea parlamentului actual şi pentru trecerea la un Parlament unicameral cu 300 de locuri, pe motiv că actualul parlament are numeroşi parlamentari cu dosare penale.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Elena Udrea a reiterat, într-o conferinţă de presă la sediul PMP, că, dacă va ajunge preşedinte, va cere dizolvarea Parlamentului. Referendumul nu se poate face însă fără consultarea Parlamentului. "Vă asigur că, cu un an şi jumătate maxim înainte de alegerile parlamentare, un referendum organizat de un preşedinte proaspăt ales nu va fi refuzat de niciun preşedinte de partid, care nu va ignora voinţa poporului pentru că va ajunge din nou la mâna lui", a explicat Udrea.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. "Sunt dispusă să renunţ, după 4 ani, la mandatul de preşedinte şi să propun revenirea la mandatul de 4 ani pentru ca alegerile prezidenţiale să fie organizate în acelaşi timp cu alegerile parlamentare, ca să nu mai avem alegeri în fiecare an", a declarat, vineri, Elena Udrea.

Etichete: alegeri prezidenţiale, alegeri prezidentiale 2014, dizolvare parlament, Elena Udrea, parlament, parlamentari

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h