ALEGERI PREZIDENTIALE TURUL 2: Băsescu cere Guvernului Ponta OUG pentru prelungirea votuluiALEGERI PREZIDENTIALE TURUL 2: Preşedintele Traian Băsescu solicită Guvernului o întrunire de îndată în care să emită o ordonanţă de urgenţă care să prelungească programul de votare până la ora 24.00.

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa de la Palatul Cotroceni. LIVE TEXT
Președintele Traian Băsescu susține o declarație de presă de la Palatul Cotroceni. LIVE TEXT

ALEGERI PREZIDENTIALE TURUL 2: Potrivit unui comunicat de presă remis de Administraţia Prezidenţială, "preşedintele Traian Băsescu a observat posibile dificultăţi în a asigura dreptul de a vota tuturor românilor din diasporă".

"În aceste condiţii, solicită Guvernului României o întrunire de îndată în care să emită o ordonanţă de urgenţă care să prelungească programul de votare până la ora 24.00", se arată în comunicatul de presă.

"Intervenţia preşedintelui Traian Băsescu vine ca urmare a mesajelor şi semnalelor primite din străinătate, potrivit cărora mulţi cetăţeni români care stau de câteva ore la coadă estimează că nu vor putea vota", se menţionează în comunicatul transmis de Administraţia Prezidenţială.

Etichete: 16 noiembrie, alegeri prezidenţiale, bec, diaspora, duminică, ordonanță de urgență, preşedinte, Traian Băsescu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE