ALEGERI PREZIDENTIALE - TURUL DOI: SMS-uri la partid - "ALERTĂ MAXIMĂ. Anulăm tot. Vin procurorii"ALEGERI PREZIDENTIALE - TURUL DOI: Jurnalistul Rareș Bogdan de la Realitatea tv a prezentat, pe pagina sa de Facebook, SMS-uri care ar circula între membrii unui anumit partid, referitoare la o potențială fraudă electorală.

SMS-uri ciudate la partide
SMS-uri ciudate la partide

ALEGERI PREZIDENTIALE - TURUL DOI: Rares Bogdan a publicat, duminica, doua SMS-uri despre care sustine ca au ajuns la "personaje-cheie" implicate in campania prezidentiala din Olt, Dolj, Mehedinti si Ialomita.

Rares Bogdan nu spune, pe contul sau de Facebook, in ce partid circula SMS-urile prezentate.

In cele doua SMS-uri se transmit urmatoarele:

- „ATENTIE! Avem informatii de la Sediul Central al partidului ca au plecat spre judetul nostru mai multe echipe operative de procurori"

-„ALERTĂ MAXIMĂ. Au aparut probleme majore in mai multe sectii. Se anuleaza tot ce am stabilit"

PSD acuză SMS-uri otravite

Purtatorul de cuvant al PSD, Gabriela Firea, a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca au inceput sa apara SMS-uri 'otravite' care sunt atribuite social-democratilor.

"A aparut un SMS otravit care este atribuit conducerii partidului nostru. Vreau sa resping cu fermitate aceasta intoxicare de presa. Acest SMS nu a fost transmis sub nicio forma de conducerea noastra acela ca noi le-am transmite colegilor din teritoriu sa opreasca transportul alegatorilor cu masinile de politie locale pentru ca s-ar fi aflat acest lucru de catre presa sau ACL.
Sub nicio forma reprezentantii nostri nu au folosit politia locala pentru a transporta cetateni la vot. Sub nicio forma conducerea partidului nostru nu a transmis niciun fel de indicatie sa opreasca acest lucru de vreme ce nu s-a spus sa se foloseasca aceste politii, ceea ce ar fi fost un lucru ilegal", a declarat Gabriela Firea.

Sursa - știripesturse.ro

Etichete: alegeri prezidentiale 2014, procurori, psd, SMS, turism electoral, TURUL DOI, vot

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE