Alerg pentru Mihnea: Bucureştenii sunt chemaţi să alerge în Herăstrău, pentru un copil cu leucemieMihnea este un băieţel de trei ani şi două luni, bolnav de leucemie acută limfoblastică, o formă gravă de cancer al sângelui. Bloggerul Alex Zamfir a organizat o strângere de fonduri pentru Mihnea, sub forma unui maraton: Alerg pentru Mihnea, eveniment care va avea loc în Parcul Herăstrău, pe 16 noiembrie.

Alex Mihai, autor al blogului Cel Mai Bun Tată, organizează, pe 16 noiembrie, în Parcul Herăstrău, evenimentul Alerg pentru Mihnea. Mai exact, bloggerul îi va dona lui Mihnea 1000 de lei: 10 ture alergate de Herăstrau, fiecare în valoare de 100 de lei. Din cele 10 ture donate, Alex Mihai va alerga două ture, restul turelor de parc urmând să fie alergate de voluntari.

Dacă vrei şi tu să-l ajuţi pe Mihnea, o poţi face în felul următor:

1. Poţi veni alături de Alex Mihai, să alergi una sau mai multe din cele opt ture rămase.
2. Poţi merge în parc şi să alergi turele pe care ţi le plăteşti singur, astfel îi donezi şi tu bani lui Mihnea.
3. Poti sa donezi una sau mai multe ture alergate de Herăstrau, iar Alex Mihai se va asigura că vor fi oameni care să alerge acele ture.
4. Poţi să îi donezi nişte bani lui Mihnea, pur şi simplu.

Evenimentul Alerg pentru Mihnea are şi o pagină de Facebook, iar în doar trei ore de la crearea paginii 50 de oameni au anunţat că vor participa.

Acesta nu este primul astfel de eveniment organizat de Alex Mihai cu scopul strângerii de fonduri pentru copii bolnavi. Evenimentul Alerg pentru Horia, copil dignosticat cu o malformaţie rară a creierului, a strâns aproximativ 26.000 de lei.

Povestea lui Mihnea, copilul bolnav de leucemie acută la doar trei ani

Mihnea este un băieţel de trei ani şi două luni, bolnav de leucemie acută limfoblastică de tip L1 cu precursor B, o formă gravă de cancer al sângelui.

Drama lui Mihnea a început în luna august când, după o zi în care a fost la grădiniţă, a făcut febră şi avea dureri în gât. Mama l-a dus la doctor, care i-a prescris antibiotic si antitermice. O zi mai târziu, a devenit palid, nu avea poftă de mâncare şi era somnolent. Mama l-a dus din nou la spital, unde i-au fost făcute analize amănunţite. Atunci boala a fost descoperită.

Mihnea şi mama lui s-au mutat în spital, iar copilul a început tratamentul agresiv cu citostatice, pentru ca boala să intre în remisie.

"Citostaticele și toată medicația m-au marcat psihic teribil. Nu mai vreau să vorbesc, de două luni de zile nu mai vorbesc nici cu mama, nici cu alţii. Stau numai cu frica hemogramelor, a puncţiilor medulare şi lombare. Multe zile și nopți am avut crize abdominale și am plâns încontinuu, cu rare pauze de somn.

Sunt două luni de când nu am mai ieşit afară. Două luni de când lumea mamei mele s-a prăbuşit...", descriu părinţii copilului sentimentele acestuia, pe site-ul dedicat poveştii lui şi strângerii de fonduri pentru recuperare, http://www.ajutorpentrumihnea.ro.

Mihnea are nevoie de aproximativ 54,000 euro pentru a se opera la o clinică din Italia. Familia lui a reuşit să strângă până în acest moment 23.000 euro.

Donaţii pentru Mihnea se pot face în următoarele conturi:

Cont Lei :
RO57BRDE360SV82063513600
Cont Euro :
RO04BRDE360SV82063603600
Titular: CARMEN CRISTINA MOLDOVAN
Banca: Banca Romana de Dezvoltare
Cod BIC/SWIFT : BRDEROBU

Etichete: Parcul Herăstrău

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE