Alertă cu bombă în Piaţa Amzei din CapitalăO alertă cu bombă a fost declanşată, vineri dimineaţă, în apropiere de Piaţa Amzei, din cauza a două colete suspecte.

Alerta cu bomba in Piata Amzei din Capitala
Alertă cu bombă în Piaţa Amzei din Capitală

Alerta cu bombă s-a dovedit a fi falsă, verificările pirotehniştilor SRI arătând că bagajele abandonate conţineau "obiecte personale".

Cele două colete suspecte abandonate în apropiere de Piaţa Amzei din Bucureşti conţineau "obiecte personale", au declarat reprezentanţii Serviciului Român de Informaţii (SRI). Ei au precizat că circulaţia în zonă va reveni, în scurt timp, la normal, după ce a fost blocată aproximativ o oră.

O alertă cu bombă a fost declanşată, vineri dimineaţă, după ce pe Strada Mendeleev din Capitală, în apropiere de Piaţa Amzei, ar fi fost abandonate două colete suspecte.

Sesizarea a fost făcută în jurul orei 8.45, a declarat, pentru News.ro, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Bogdan Ghebaur, care a precizat că este vorba despre două cutii suspecte.

Accesul pe Strada Mendeleev a fost blocat, iar coletele au fost analizate de pirotehniştii din Brigada Antiteroristă a SRI.

Etichete: alerta bomba piata amzei, alertă cu bombă, alerta cu bomba bucureşti, Piaţa Amzei

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE