ALERTĂ CU BOMBĂ la Casa PoporuluiUn apel făcut la serviciul de urgenţă 112 a anunţat, joi dimineaţă, că o bombă a fost amplasată în Palatul Parlamentului. Angajaşii SPP au intervenit imediat, însă nu au găsit niciun dispozitiv care să pună viaţa oamenilor în pericol.

ALERTA CU BOMBA la Casa Poporului (Foto gandul.info)
ALERTĂ CU BOMBĂ la Casa Poporului (Foto gandul.info)

Un apel la 112, făcut joi dimineaţă, anunţa că o bombă a fost amplasată la Palatul Parlamentului, potrivit unor surse din interiorul instituţiei, informează româniatv.net.

Angajaţii Serviciului de Protecţie şi Pază din Palatul Parlamentului au fost alertaţi şi s-au făcut toate verificarile pentru un control antitero, în zona care aparţine Senatului. S-a verificat inclusiv holul din faţa biroului preşedintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.

Controale s-au făcut şi în zona Parlamentului, care aparţine Camerei Deputaţilor, deoarece anunţul la 112 nu a precizat unde la Parlament a fost pusă bomba. Cei de la SPP nu au găsit nicio bombă în clădire.

Preşedintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu şi preşedintele Camerei Deputaţior Valeriu Zgonea nu se aflau la Parlament, atunci când s-a dat alerta cu bombă.

Etichete: alertă cu bombă, casa poporului, Palatul Parlamentului

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h