ALERTĂ cu bombă la Constanţa. Gara a fost evacuată. Alarma s-a dovedit falsă UPDATEGara Constanţa a fost evacuată, joi, după ce autorităţile au fost alertate în privinţa existenţei unui pachet suspect. În urma verificărilor, s-a constatat încă că alerta cu bombă a fost falsă.

Gara Constanta, evacuata
Gara Constanţa, evacuată
Foto: reporterntv.ro

Un pasager a anunţat la 112 că un pachet suspect se află în gara Constanţa.  Mai multe echipaje de la Jandarmerie, Poliție și Pompieri s-au deplasat imediat în zona gării, care a fost împrejmuită. Întreaga zonă a fost evacuată, scrie reporterntv.ro. 

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție (IJP) Constanța a precizat că pasagerii și personalul din Gara Centrală a Constanței au fost evacuați  în jurul orei 10,00, iar forțele de ordine au instituit un perimetru de siguranță în jurul clădirii și peroanelor după ce a fost primită alerta despre un bagaj suspect uitat pe peron.

În urma înregistrării apelului la 112 despre bagajul suspect abandonat a fost lansată alarma și au fost activate toate forțele necesare a fi implicate pentru evacuare, securizarea zonei și cercetarea, preluarea și eventuala dezamorsare a coletului suspect.

"Colegii noștri de la serviciul pirotehnic s-au echipat și au plecat la misiune și urmează să vedem cum evoluează situația", a mai precizat purtătorul de cuvânt al IJP Constanța, Carmen Șerbănescu.

În urma verificărilor, au fost găsite trei bagaje abandonate, unul în trenul 1581 care a sosit la 9.30 de la București, iar alte două pe peron.

În final, totul s-a dovedit a fi o alarmă falsă. Coletul suspect era de fapt un geamantan cu haine.

Etichete: alerta bo, alertă bombă, ba constanta, gara Constanţa

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE