Alertă FALSĂ cu bombă la Spitalul Militar din CapitalăAccesul vizitatorilor a fost limitat, vineri, aproximativ două ore în Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central după ce un apelant anonim a anunţat, la numărul de urgenţă 112, că a fost plasată o bombă în incinta unităţii sanitare, fără să precizeze locul exact unde s-ar afla presupusul dispozitiv.

Alarma cu bomba la Spitalul Militar din Bucuresti
Alarmă cu bombă la Spitalul Militar din Bucureşti

UPDATE. Poliţiştii Serviciului Pirotehnic din Inspectoratul General al Poliţiei Române au terminat verificările la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central din Capitală şi au constatat că nu a fost plasată o bombă în incinta unităţii sanitare, aşa cum anunţase un apelant anonim pe numărul de urgenţă 112.

Potrivit Poliţiei Române, nu a fost luată măsura evacuării spitalului pe parcursul verificărilor.

Apelul la 112 a sosit la ora 12.34 de pe o cartelă pre-paid. Anchetatorii s-au împărţit în două echipe, o parte cu misiunea verificării spitalului şi o altă parte, pentru identificarea celui care efectuat apelul la 112.

După aproximativ două ore, pirotehniştii Poliţiei au terminat verificările la spital, iar accesul a fost deschis şi pentru vizitatori.

La ora transmiterii acestei ştiri, poliţiştii încearcă să-l identifice pe cel care a sunat. Potrivit unor surse din cadrul anchetei, apelantul părea adolescent după voce.

Etichete: alarma falsa, alertă cu bombă, Bucureşti, spitalul bucuresti, Spitalul Militar

0/1 COMENTARII
Preplatit
22 Oct 17:54
+0
VOTURI
-0
Cartela preplatita?
Asta e unul din motivele pentru care aceste cartele ar trebui vandute pe baza unui act de identitate, sa nu mai dea telefon toti tampitii sa anunte bombe. accidente sau mai stiu eu ce...

Oricum, sper sa-i dea sa-l sature de glume proaste!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE