ALARMĂ FALSĂ cu bombă la Tribunalul Iaşi. Clădirea, EVACUATĂ din cauza unui colet suspect UPDATELuni dimineaţă la ora 9.30, o persoană a sunat la 112 şi a anunţat că în clădirea tribunalului Iaşi se află o bombă. Imediat la faţa locului au sosit pirotehniştii care au evacuat imobilul. Un bărbat a sunat la Poliție și a anunțat că ”un prieten a lăsat ceva acolo”. Cuvântul ”ceva” a fost ”tradus” de către polițiști drept un ”colet suspect”, posibil o alarmă cu bombă.

ALERTA cu bomba la Tribunalul Iasi. Cladirea, EVACUATA de urgenta din cauza unui colet suspect (Foto telegrafonline.ro)
ALERTĂ cu bombă la Tribunalul Iaşi. Clădirea, EVACUATĂ de urgenţă din cauza unui colet suspect (Foto telegrafonline.ro)

UPDATE În urma verificărilor, s-a constatat că alerta cu bombă a fost falsă. Pirotehniştii nu au găsit niciun pachet suspect, relatează Ştirile TVR. Poliţiştii urmează să îl identifice  pe bărbatul care a sunat la 112.

Institutia a fost evacuata, iar echipele de pirotehnisti au facut cercetari la fata locului. Din primele informatii, se pare ca nu este vorba despre un exercitiu.

O mașină, plină de afișe contra autorităților, a atras atenția polițiștilor, scrie Ziarul de Iaşi. 

Din acest motiv politistii trateaza cazul cu maxima atentie, considerand situatia periculoasa. La ora transmiterii acestei stiri, circulatia a fost ingreunata in zona.

Etichete: aleta bomba, bombă, tribunalul iasi

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE