ALERTĂ cu bombă la mall-ul ParkLake din Capitală. Sute de persoane au fost evacuateAlertă cu bombă la un mall din Capitală. Toate persoanele din centrul comercial au fost evacuate, după primirea unui apel la numărul de urgenţă 112 de pe un număr alocat unei cartele prepay.

Alerta cu bomba in Bucuresti
Alertă cu bombă în Bucureşti

Un bărbat a sunat, sâmbătă, în jurul orei 15.00, de pe un număr alocat unei cartele prepay, la numărul de urgenţă 112 și a spus că a plantat mai multe bombe la mall-ul ParkLake. Mall-ul este situat pe Bulevardul Liviu Rebreanu din București, în Sectorul 3 al Capitalei.

Polițiștii au început imediat evacuarea celor câteva sute de persoane aflate în centrul comercial. Mai mult, traficul pe bulevard, dar şi pe străzile adiacente, a fost blocat.

Prima pistă pe care o iau în calcul poliţiştii este faptul că apelul ar fi fost efectuat de o persoană din interior, cel mai probabil un angajat.

Telefonul de pe care a fost dat apelul a fost închis apoi.

La fața locului s-a deplasat şi o echipă de pirotehniști care verifică dacă este vorba despre o amenințare falsă sau nu.

Etichete: 112, alerta bomba parklake, alertă cu bombă, alerta cu bomba bucureşti, bombă, parklake

0/3 COMENTARII
Vali
31 dec 18:35
+0
VOTURI
-0
@ghita : asta ar crede un deplasat mintal. Cine te pune sa te angajezi in comert daca nu esti in stare? Cine te pune sa te angajezi intr-un domeniu daca nu-i faci fata? Nimeni! Si clientii au familii, sarbatori, muncesc, nu? Ai vreo problema cu oamenii care merg la mall, dar cred ca si tu mergi la mall, asa ca faci parte din aceeasi masa de oameni pe care tocmai ai jignit-o... ca n-ai ce face in prag de revelion decat sa comentezi pe net.
Cris
31 dec 18:19
+0
VOTURI
-0
E un pretext bun sa se introduca urmarirea generalizata a cartelelor prepay de catre statul politzienesc.
ghita
31 dec 17:31
+0
VOTURI
-0
Daca era un angajat s-o fi saturat sa vada clienti retardati care nu se dau dusi din mall. Au si angajatii familii, sarbatori, cat sa ii suporte pe clientii carnati?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE