ALERTĂ de Ebola în Italia. 13 persoane au fost plasate în carantinăUn asistent medical a fost diagnosticat cu Ebola în urmă cu două zile, iar astăzi alți 13 oameni au fost plasați în carantină în sudul Italiei, după ce au intrat în contact cu asistentul medical. 

ALERTA de Ebola in Italia. 13 persoane au fost plasate in carantina
ALERTĂ de Ebola în Italia. 13 persoane au fost plasate în carantină

13 oameni au fost plasați în carantină în sudul Italiei, după ce au intrat în contact cu asistentul medical depistat cu Ebola în urmă cu două zile. Este vorba despre rude apropiate ale acestuia, printre care mama şi cele două surori ale sale. Cele 13 persoane nu sunt internate, dar sunt monitorizate la domiciliu.

Medicii le fac teste de sânge în fiecare zi pentru a vedea dacă au contractat virusul febrei hemoragice de la asistentul medical.

Bărbatul a fost depistat cu Ebola la trei zile după ce a revenit în Italia din Sierra Leone. Pacientul a fost transferat la Roma pentru tratament medical, însă starea sa este foarte gravă. Epidemia de Ebola izbucnită anul trecut în februarie a provocat până acum peste 11.000 de morţi, majoritatea în Africa.

Sursa: Digi24.ro

Etichete: carantină, EBOLA, Italia

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h