Alertă de securitate la Geneva. Sunt căutaţi suspecţi care au legătură cu atentatele de la ParisPoliţiştii din Geneva caută patru suspecţi în cazul atentatelor teroriste de la Paris. Aceştia ar fi fost văzuţi în apropierea sediului Naţiunilor Unite de la Geneva.

Alerta de securitate la Geneva. Sunt cautati suspecti in cazul atentatele de la Paris
Alertă de securitate la Geneva. Sunt căutaţi suspecţi în cazul atentatele de la Paris
Foto: thetimes.co.uk

Autoritatile de la Geneva au ridicat joi nivelul de alerta de securitate si cauta suspecti identificati ca avand legatura cu investigatia privind atentatele de la Paris, din 13 noiembrie.

"Politia din Geneva a ridicat nivelul de securitate, pe baza unor informatii primite, si a crescut numarul politistilor de pe teren", a anuntat Departamentul pentru Securitate de la Geneva, intr-un comunicat, informeaza hotnews.ro, citând Reuters. 

Un agent de securitate de la sediul ONU din Geneva a declarat pentru Reuters ca autoritatile elvetiene sunt in cautarea a "patru baieti" despre care se crede ca se afla in zona. Agenti de paza inarmati cu mitraliere au fost plasati la punctele de intrare pentru autoturisme de la sediul ONU, o masura neobisnuita in acest complex.

Etichete: atentat paris, atentat terorist, suspecte

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE